Leer ons beter kennen

Leer het team achter ons succesverhaal kennen en ontdek onze inspirerende werkomgeving. ERA VANDENBUSSCHE is jouw expert in: Veurne, Diksmuide, Alveringem, Lo-Reninge en Houthulst.

Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op met het ERA kantoor in jouw buurt.

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

Makelaar geeft sleutels en cava aan koper

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

Makelaar plaatst kopen op tuinpaal

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

Bord verhuurd voor een woning

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Modern interieur woning

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Makelaar kleeft verhuurd op bord

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Kind springt uit een verhuisdoos

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Makelaar op een werf van een nieuwbouwproject

Ontwikkelen

Het kopen van een nieuwbouwproject is een spannend avontuur. Bij ERA begrijpen we dat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is, en we zijn er om je te begeleiden.

Zeer tevreden over de service van Era Vandenbussche. Na een lange zoektocht eindelijk ons stekje gevonden. Doe zo verder ! 💪
Profile picture
Mégane Verhulst
ERA Vandenbussche
Een dikke pluim voor het team ERA uit Veurne en in het bijzonder voor Peter Teugels met de verkoop van ons pand. Een professionele aanpak met correcte opvolging. Ze hebben ons door deze verkoop geloodst waarvan we alleen een goed gevoel aan overhouden. DANKJEWEL !!! Familie Hoste
Profile picture
Lieve Hoste
ERA Vandenbussche
Top service !!
Profile picture
Luna Schoonaert
ERA Vandenbussche
Aangename ervaring met dit professioneel kantoor
Profile picture
Kurt Dumon
ERA Vandenbussche
Zeer tevreden over het kantoor, super snelle verkoop aan een mooie prijs. Doe zo verder zou ik zeggen.
Profile picture
Koen Verhaeghe
ERA Vandenbussche
ERA makelaars op de tribune tijdens ERA Kick-off.

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA VANDENBUSSCHE.

Met ERA VANDENBUSSCHE?Zo verkocht.

Een huis, appartement of grond verkopen is meer dan alleen een transactie. Het is het afscheid nemen van een plek waar je herinneringen hebt gemaakt. Bij ERA VANDENBUSSCHE ben je aan het juiste adres. We luisteren naar je wensen en geven het juiste advies bij alle vastgoedvragen.

ERA VANDENBUSSCHE is jouw expert in de volgende gemeentes en steden: Veurne, Diksmuide, Lo-Reninge, Houthulst.