Sociale media

Met ERA word je gezien. 

Naast alle offline inspanningen zoals onze te koop-borden in het straatbeeld, onze stickers, ERA magics, fotografie, etalage affiches, advertenties, enz. gaan wij ook online voor je aan de slag. Je woning komt op onze nationale era.be website te staan (de derde meest bezochte immowebsite in België) en verschijnt bovendien op verschillende immoportalen.

Maar wist je dat wij jouw eigendom ook op een professionele manier via onze verschillende social media-kanalen communiceren? Alles om zoveel mogelijk mensen te bereiken en snel een geschikte kandidaat-koper te vinden!

 

Facebook

Op onze Faceboopagina kan je voor verschillende dingen terecht. Wil je een kijkje nemen in de vastgoedwereld, of ons kantoor een beetje beter leren kennen? Dan kan je zeker een vast een kijkje nemen op onze Facebookpagina. Indien je graag up-to-date wil blijven met ERA Vastgoed Vandenbussche, mag je de pagina zeker een like geven!

Instagram

Via onze Instagrampagina kunnen jullie zeer eenvoudig en efficiënt meevolgen met de bezigheden van ERA Vastgoed Vandenbussche. Heb je interesse in ons kantoor, of ben je benieuwd? Neem dan zeker een kijkje en volg ons op Instagram.