Onze service

Reeds 25 jaar is ERA Vastgoed Vandenbussche de vastgoedspecialist in regio Veurne & Diksmuide. Samen met 115 ERA-makelaars analyseren wij de markt dag in, dag uit. Gebundeld met de jarenlange ervaring van onze makelaars, bieden wij u daarmee een service die je bij geen enkele andere makelaar terugvindt. Een overzicht: 

Dek je woning in tegen verborgen gebreken of slechte installaties met ERA Comfort Garantie


Wanneer je een huis koopt, wil je zeker zijn dat jouw nieuwe woning geen verborgen gebreken of slechte installaties bevat. Net daarom voorzagen we, samen met Europ Assistance, de ERA Comfort Garantie. Deze gratis waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties in jouw huis of appartement tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst.

Nog meer zekerheid met Comfort+

De formule Comfort+ is een aanvullende optie die ook de vast ingebouwde keukenapparatuur dekt: fornuis of kookplaat, oven, magnetron, koelkast, afzuigkap, afwasmachine, droogkast ... Deze toestellen dienen vermeld te zijn op jouw garantiecertificaat. We vertellen je er graag meer over.

Met deze bijstand speel je op safe

Onze bijstandsdienst is 24 uur per dag bereikbaar en dat zeven dagen op zeven. Je belt gewoon naar het nummer 02 541 91 36 van Europ Assistance en een vakman zorgt zo snel mogelijk voor de herstelling. Verplaatsing, werkuren en vervangstukken worden terugbetaald. 

Lees meer

ERA comfort garantie - immokantoor ERA Vastgoed Vandenbussche

Bied een dynamisch beeld van je vastgoed met ERA Virtual Tour


Een video zegt meer dan 1000 beelden. Dankzij onze samenwerking met een professioneel montageteam, geven wij je daarom de kans om je huis of appartement uit te lichten met een virtuele rondleiding. Hierdoor kunnen kandidaat-kopers met behulp van 360° filmpjes jouw woning verkennen. Niet alleen geeft dit hen een realistisch inzicht in de ruimtes of tuin, maar bespaar je jezelf ook tijd en moeite. Bezoekers kunnen namelijk je pand herbekijken op het moment en ritme dat zij verkiezen. Zo zijn ze beter voorbereid voor een echt bezoek én beschik jij over meer comfort. De Virtual Tour is dus een reële verkoopstroef! 

Onze Virtual Tour bestaat uit drie elementen: 

  • In de uitgebreide fotogalerij krijgen ze een eerste indruk van de inrichting en sfeer van uw woning.
  • Een plattegrond van elke verdieping geeft een realistisch beeld van het volume en de positie van de kamers.
  • Panoramische filmpjes van de tuin en de verschillende ruimtes brengen hen binnen in de virtuele wereld van uw woning. Bijna echt, en zeer overtuigend.

Contacteer ons voor meer informatie of ontdek onze actuele panden

Verhuis in een handomdraai met onze ERA Verhuisdozen


Verhuizen kan een hele klus zijn. Zo ook met verhuisdozen. Telkens wanneer je ze nodig hebt, kan je er geen meer vinden! Gelukkig schieten we ook na de aan- of verkoop van uw huis op de gepaste wijze te hulp.

Zo hebben we grote verhuisdozen gratis ter beschikking klaarstaan voor onze kopers en verkopers. Deze zijn makkelijk in elkaar te zetten en gemaakt uit stevig karton dat tegen een stootje kan. Als extraatje kan je aan de zijkant van de doos ook opschrijven wat er precies inzit en aanvinken in welke ruimte de doos thuishoort. Handig, niet?  

Contacteer ons om jouw verhuisdozen af te halen

Krijg inzicht in de potentiële kopers van jouw woning met ERA Koperswachtzaal


Jouw huis te koop plaatsen brengt altijd enkele vragen met zich mee.

Is er een markt voor?

Hoeveel mensen zijn er op zoek naar een eigendom zoals de mijne?

Onze Koperswachtzaal biedt je het pasklare antwoord. Zo bepalen kandidaat-kopers via een interactieve zoekopdracht aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwt ERA een uitgebreide database van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt.

Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van jou?

Vind hier het aantal geïnteresseerden voor jouw woning

Welkom bij ERA Vandenbussche

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Vandenbussche