Virtual Tour

Professionele Fotografie

Mooie foto’s doen kopen

De zoektocht naar een nieuwe woning start voor bijna alle kopers online. Ze starten hun beoordeling van een woning bij het bekijken van de foto’s. Wanneer de beschikbare beelden niet sterk genoeg zijn, is de kans groot dat de koper zelfs niet zal doorklikken naar de details van de woning. En bijgevolg zal deze bijna nooit een afspraak maken.

Wij werken daarom samen met een professionele fotograaf om meerwaarde te creëren en uw eigendom zo optimaal mogelijk te presenteren aan de kopers. 

Virtual Tour

Voor sommige panden is de Virtual Tour, een virtuele rondleiding doorheen uw eigendom, de ideale manier om een ruimer beeld te schetsen.

Voordelen voor de kopers:
- In onze uitgebreide fotogalerij zullen de kopers een indruk krijgen van de sfeer en de inrichting van de verschillende ruimtes
- De panoramische filmpjes zijn een interactieve manier om de woning te ontdekken alsof ze in de woning aanwezig zijn. Het geeft een ruimer beeld aan het geheel, en kan een doorslaggevende factor zijn voor het plannen van een bezoek.

Voordelen voor onze verkopers:
- Enkel de mensen die écht geïnteresseerd zijn in uw woning komen nog op bezoek. Vanwege de Virtual Tour zijn ze al goed voorbereid, en gaan ze veel gerichter te woning bekijken.
- Uw woning kan 24/7 virtueel bezocht worden. Hierdoor zal u tijd en moeite besparen omdat deze mensen anders ter plaatsen komen.
Meer kandidaat-kopers ontdekken uw woning en herbekijken het op het moment en ritme dat zij verkiezen.

Virtual Tour

Met behulp van de Virtual Tour, de virtuele rondleiding op onze website, krijgen kandidaat-kopers een nog ruimer beeld van uw vastgoed. 

Voordelen voor onze kopers:
- In de uitgebreide fotogalerij krijgen kopers een eerste indruk van de inrichting en sfeer van uw woning.
- Panoramische filmpjes van de tuin en de verschillende ruimtes brengen hen binnen in de virtuele wereld van uw woning.

Voordelen voor onze verkopers:
- U ontvangt enkel bezoekers die geïnteresseerd zijn in uw woning. Ze komen namelijk goed voorbereid een bezoek brengen. En u bespaart tijd en moeite.
- Uw woning wordt dag en nacht bezocht zonder dat u daar enige hinder van ondervindt.
- Meer kandidaat-kopers kunnen uw woning ontdekken en herbekijken op het moment en het ritme dat zij verkiezen.