Leer ons beter kennen

Leer het team achter ons succesverhaal kennen en ontdek onze inspirerende werkomgeving. 

ERA VANDENDRIES is jouw expert in regio Leuven en omstreken. 

Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op met het ERA kantoor in jouw buurt.

ERA VANDENDRIES - kantoor Leuven

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

Makelaar geeft sleutels en cava aan koper

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

Makelaar plaatst kopen op tuinpaal

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

Verhuren met ERA VDD

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Modern interieur woning

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Makelaar kleeft verhuurd op bord

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Kind springt uit een verhuisdoos

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Makelaar op een werf van een nieuwbouwproject

Ontwikkelen

Het kopen van een nieuwbouwproject is een spannend avontuur. Bij ERA begrijpen we dat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is, en we zijn er om je te begeleiden.

Een zeer correcte, professionele en vriendelijke aanpak van het bureau. Altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen. Een tevreden klant van ERA en in het specifiek van onze makelaar Ellen.
Profile picture
Vicky Aerts
ERA Vandendries
prima dienstverlening
Profile picture
Luc Debontridder
ERA Vandendries
Ik heb een heel goede ervaring gehad met dit kantoor. Een pluimpje voor Razmik !
Profile picture
Astrid Bruyninckx
ERA Vandendries
Dhr Vandendries kent zijn vak en de Leuvense markt zeer goed en is helder en aangenaam in zijn communicatie
Profile picture
Johan De Bondt
ERA Vandendries
Rasmik Madatyan was de makelaar die ons te hulp stond bij de verkoop van ons appartement in Leuven. Na meer dan 10 jaar in Leuven gewoond te hebben waren we op zoek naar een huis in Limburg om terug dicht bij ouders en vrienden te wonen. We besloten om ons appartement in Leuven te verkopen in samenwerking met ERA. Ook dit verliep vlot en uiteindelijk werd het pand ruimschoots boven de vraagprijs verkocht. We zijn zeer tevreden en dankbaar aan Razmik en de andere ERA makelaars voor hun uitstekende service. Razmik is zeer professioneel en correct in zijn benadering van klanten en er is voor hem ongetwijfeld een mooie toekomst als makelaar weggelegd!
Profile picture
Zander Claes
ERA Vandendries
ERA makelaars op de tribune tijdens ERA Kick-off.

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA VANDENDRIES.

Met ERA VANDENDRIES?Zo verkocht.

Een huis, appartement of grond verkopen is meer dan alleen een transactie. Het is het afscheid nemen van een plek waar je herinneringen hebt gemaakt. Bij ERA VANDENDRIES ben je aan het juiste adres. We luisteren naar je wensen en geven het juiste advies bij alle vastgoedvragen. 

ERA VANDENDRIES is jouw expert in regio: Leuven, Heverlee, Bertem, Tervuren, Herent, Bierbeek, Boutersem, Rotselaar, Wijgmaal, Wezemaal, Holsbeek, Kessel-Lo, Linden, Bertem, Oud-Heverlee, Boutersem, Graven, Hamme-Mille en Nethen.