Projectbegeleiding door ERA Vandendries

De verkoop van nieuwbouw is de laatste jaren een steeds belangrijkere activiteit voor ERA Vandendries. Nieuwbouw verkopen vraagt een volledig andere aanpak dan de verkoop van bestaand vastgoed. Vandaar dat wij vanuit ERA de nodige opleidingen en kennis opdoen om de verkoop van jouw nieuwbouwproject tot een succes te maken. Hierdoor spelen wij direct in op nieuwe Marketing-ontwikkelingen, wijzigingen in de vastgoedmarkt & hebben we bovendien toegang tot een uitgebreide, nationale database van investeerders & kandidaat-kopers.

Wij begeleiden nieuwbouwontwikkelaars- en promotoren

Elk nieuwbouwproject heeft zijn specifieke noden en van daaruit ondersteunen wij jou als promotor optimaal. ERA Vandendries begeleidt je bij verschillende aspecten zoals grondontwikkeling, haalbaarheidstudies, projectstudies, juridische aangelegenheid, prijszetting, marktondersteuning en de verkoop van jouw project (op plan of in opbouw).

Wij van ERA Vandendries, met optimale ondersteuning vanuit ERA Belgium, staan garant voor de meest optimale aanpak om jouw project aan de juiste kandidaat-koper voor te stellen

Project-verkopen-via-makelaar