Leer ons beter kennen

Leer het team achter ons succesverhaal kennen en ontdek onze inspirerende werkomgeving. ERA DOMUS is jouw expert in de volgende regio’s: Ieper, Poperinge & Roeselare.

Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op met het ERA kantoor in jouw buurt.

ERA DOMUS - zaakvoerders samen op foto in het groen

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

Makelaar geeft sleutels en cava aan koper

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

Makelaar plaatst kopen op tuinpaal

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

Bord verhuurd voor een woning

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Modern interieur woning

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Makelaar kleeft verhuurd op bord

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Kind springt uit een verhuisdoos

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Makelaar op een werf van een nieuwbouwproject

Ontwikkelen

Het kopen van een nieuwbouwproject is een spannend avontuur. Bij ERA begrijpen we dat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is, en we zijn er om je te begeleiden.

Toen mijn broer Frank in februari 2021 contact opnam met ERA-Domus voor het huren van een appartement (centrum Roeselare) was hij razend entoesiast: in alle stadiums die aan de afsluiting van het contract voorafgingen was Ulrike een onmisbaar ijverige en pro-actieve gesprekspartner.. En ook bij de korte "verlenging" ervan ontbrak het haar niet aan daadkracht om tussen zoveel andere dossiers meer dan bekwame spoed aan de dag te leggen opdat resultaat geboekt werd. Dank Ulrike, dank ERA-Domus..
Profile picture
fia delbeke
ERA Domus
tevreden over het verloop van de verkoop van ons huis door ERA - Ulrike. Ulrike is een vlotte makelaar en doet de nodige inspanningen om tot een verkoop over te gaan. Ook het regelen van alle nodige papieren bij notaris, meterstanden,...is heel goed geregeld.
Profile picture
Jan Raes
ERA Domus
Top service. Alles correct verlopen. Professioneel team!
Profile picture
Stefaan Taverne
ERA Domus
Zeer vlotte aankoop van ons huisje. Ulrike heeft ons zeer deskundig begeleid, vlotte en gezellige babbel. Ook Floris heeft ons vriendelijk ontvangen op kantoor. Aanrader.
Profile picture
Martine Van Brackevelt
ERA Domus
Top service. Ulrike heeft voor ons binnen de 24h een klant gevonden! Straffe madam!
Profile picture
Pierre Mylle
ERA Domus
ERA makelaars op de tribune tijdens ERA Kick-off.

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA DOMUS.

Met ERA DOMUS?Zo verkocht.

Een huis, appartement of grond verkopen is meer dan alleen een transactie. Het is het afscheid nemen van een plek waar je herinneringen hebt gemaakt. Bij ERA DOMUS ben je aan het juiste adres. We luisteren naar je wensen en geven het juiste advies bij alle vastgoedvragen.

ERA DOMUS is jouw expert in de volgende regio's: Ieper, Poperinge, Roeselare.