Waardebepaling van je eigendom

Welke verkoper wenst nu niet de beste prijs uit zijn of haar eigendom te halen als hij/zij van plan is te verkopen? Dat dit geen natte vinger werk mag zijn beseffen we bij ERA @t Home zeer goed. Bij een plaatsbezoek luisteren we vooreerst zeer graag naar jouw wensen en verwachtingen, maar willen we tegelijk een neutraal overzicht bieden van wat de markt gemiddeld biedt voor een eigendom met dezelfde karakteristieken

Onze waardebepalingen zijn altijd gestaafd door onze marktkennis en ervaring in de streek.

Ga voor een gratis schatting van jouw eigendom door ERA @t Home

Uitgebreide marktanalyse

Aan de hand van de Vergelijkende Marktanalyse en het ERA schattingsverslag zijn we in staat om een correcte waarde te bepalen, wat zich vertaalt in een gemiddelde verkoop aan 96% van de vraagprijs. Ter vergelijking; in Vlaanderen is dit voor een gemiddeld immokantoor 84%! We verkopen dan ook 1 op 2 van onze panden binnen de maand, 3 op 4 binnen de 3 maanden!

Uitgebreide marktanalyse voor een realistische verkoopprijs

ERA verkoopopdracht, totale ontzorging

Een eigendom verkopen, daar komt vaak meer bij kijken dan je zou denken. Bij ERA @t Home zorgen we ervoor dat alle documenten aanwezig zijn bij de opstart. Alles begint bij een goed voorbereid dossier, enkel zo kan een dossier op een correcte, transparante en vlotte manier worden afgehandeld. 

Eenmaal we de koper hebben gevonden voor je woning, appartement, garage, ... kan je ook op beide oren slapen wat betreft de papiermolen. Wij regelen alles! Van het opstellen van de verkoopovereenkomst tot het begeleiden bij de akte.

Verkoopopdracht van ERA op een transparante manier

Uitzonderlijke pandpresentatie

Je hebt maar één kans om een wauw-gevoel te creëren bij een potentiële koper. Een ERA makelaar is dan ook meester in de sterktes van jouw woning te accentueren. Ook jouw pand verdient het om zo goed mogelijk in beeld te worden gebracht. Vandaar werken we voor al onze panden samen met een professionele vastgoedfotograaf. Op vraag voorzien we vastgoedstyling of bij lege panden bemeubelen we met kartonnen modelsets.

Naast fotografie is er ook de mogelijkheid om via een virtual tour de ultieme online bezichtiging aan te bieden voor jouw eigendom.

Professionele vastgoedfotografie om je woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

ERA Koperwachtzaal

Omdat ERA at Home deel uitmaakt van het grootste nationale vastgoednetwerk van België, hebben we duizenden ingeschreven zoekenden die wachten op een teken van ons dat we hun droomwoning in aanbieding hebben. Deze nationale matching betekent dat 1 op 2 panden verkocht wordt binnen de maand!

Zelf ook op zoek? Laat hier jouw wensen na en je ontvangt jouw nieuwe droomwoning binnenkort misschien reeds in jouw mailbox!

Kandidaat-kopers in onze ERA Koperwachtzaal

ERA Marketing: uniek in België

Als Gold Member binnen het grote ERA-netwerk hebben we een uitgebreid en strategisch marketingprogramma. We kunnen je woning dus via verschillende communicatiekanalen promoten. Met behulp van onze unieke ERA-verkoopstroeven gaan wij veel verder voor jouw woning dan andere immomakelaars. Wij zorgen ook voor een blijvende service met opvolging op regelmatige basis.

De unieke ERA marketing van ERA @t Home uit Wevelgem en Geluwe

Andere unieke ERA troeven

Indien je je als verkoper nog steeds afvraagt wat ERA @t Home in huis heeft dat een ander makelaar uit de regio niet biedt? Goede vraag! Om niet met het cliché van "Topkwaliteit" te antwoorden, doen we via de knop hieronder een poging om jouw laatste twijfels weg te nemen.

Ontdek de andere unieke troeven van ERA @t Home

De weg naar "verkocht!"

Bij ERA @t Home liggen de kaarten steeds op tafel. Wanneer je jouw vastgoed door ERA laat verkopen, mag je zeker zijn: jouw makelaar doet zijn of haar uiterste best om er een nieuwe eigenaar voor te zoeken. Je kan die inspanningen op de voet volgen. Tenminste eenmaal per maand ontvang je een punctueel verslag van alle acties die we voor jou ondernomen hebben.

Bezoeken bij jou thuis gebeuren steeds met een warme, persoonlijke touch, onderhandelingen met kandidaat-kopers met de hoogste integriteit.

En dan is het zover! De compromis wordt getekend en een nieuw hoofdstuk in jouw leven kan beginnen... 

ERA @t Home verkoopt je eigendom in een mum van tijd