25 jaar ERA!

ERA Belgium viert 25 jaar jubileum en reikt meer dan 60 Awards uit

ERA SELAVI opnieuw gekroond tot ERA Silver Member

Aartselaar, 25 januari 2020 – Een record aantal van 450 feestgangers uit het nationale ERA netwerk, bestaande uit ERA vastgoedmakelaars en hun medewerkers, zakten afgelopen zaterdag af naar Schelle ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van ERA in België gekoppeld aan de jaarlijkse uitreiking van de felbegeerde ERA Awards.

ERA, het grootste vastgoednetwerk van Vlaanderen, reikt traditiegetrouw heel wat Awards uit aan ERA makelaars die zich het afgelopen jaar lieten opmerken door hun bijzondere prestaties.

ERA SELAVI uit Londerzeel en Wolvertem werd opnieuw tot ERA Silver Member gekroond. Deze Award wordt toegewezen aan de makelaars die zichzelf tot de top 11-20 van de best draaiende Belgische kantoren uit het ERA netwerk mogen rekenen.

Senne Vits, zaakvoerder van ERA SELAVI, is terecht trots op deze Award en op zijn team: “Uiteraard zijn wij zeer vereerd met deze erkenning. We blijven ons met heel het team inzetten om onze klanten professioneel te begeleiden bij de verkoop of aankoop van hun woning. Het is dankzij hun inzet en vakmanschap dat ERA SELAVI deel uitmaakt van de ERA Silver Member kantoren binnen het ERA netwerk. Wij willen onze klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons en wij zullen ook in de toekomst service en kwaliteit steeds voorop stellen.”

De directie van ERA Belgium wenst alle winnaars van harte proficiat met deze uitzonderlijke prestaties! “De ERA Awards zijn een oprechte erkenning van de ERA kantoren en hun medewerkers die zich gedurende het afgelopen jaar met hun inzet, doorzettingsvermogen, oog voor details en een bijzondere aandacht en zorg voor hun klanten hebben ingezet. Wij zijn dan ook enorm fier op hun! ” Johan Krijgsman, CEO ERA Belgium.