Leer ons beter kennen

Leer het team achter ons succesverhaal kennen en ontdek onze inspirerende werkomgeving. 

ERA SELAVI is jouw expert in: LonderzeelWolvertemKapelle-op-den-BosBuggenhoutOpwijkMerchtem en Breendonk. Jouw droomwoning? Zo gevonden.

Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op met het ERA kantoor in jouw buurt.

Sfeerfoto - ERA SELAVI

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

Makelaar geeft sleutels en cava aan koper

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

Makelaar plaatst kopen op tuinpaal

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

Bord verhuurd voor een woning

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Modern interieur woning

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Makelaar kleeft verhuurd op bord

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Kind springt uit een verhuisdoos

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Makelaar op een werf van een nieuwbouwproject

Ontwikkelen

Het kopen van een nieuwbouwproject is een spannend avontuur. Bij ERA begrijpen we dat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is, en we zijn er om je te begeleiden.

Uiterst vriendelijk en professioneel kantoor die op een stapsgewijze en vlotte manier te werk gaat. Wij hebben met een vertrouwd gevoel onze woning bij ERA Roel en Partners zowel verhuurd als verkocht. Zeker een aanrader!
Profile picture
Ken De Riemaeker
ERA Selavi
Echt vriendelijke makelaar, bereikbaar en heel hulpvaardig!
Profile picture
leodubus leodubus
ERA Selavi
Een van de betere immokantoren in de buurt! Heel goede en professionele dienstverlening. Altijd zeer vriendelijk geweest en geholpen. Bedankt voor alles Senne, nog altijd heel blij met mijn appartement!
Profile picture
Natacha Dewyngaert
ERA Selavi
Ik ben uiterst tevreden over de geleverde service door het ERA Roel & Partners team. In het bijzonder Senne die steeds klaar stond voor het beantwoorden van al mijn vragen en mij gedurende het hele proces bijstond tot op het moment dat ik de sleutels in ontvangst mocht nemen. Ik zou dan ook geen seconde twijfelen om bij hen opnieuw ten rade te gaan bij een volgende aan- of verkoop. Nogmaals bedankt Senne & Co!
Profile picture
Elias Joostens
ERA Selavi
Verkoop huis door ERA Roel en Partners - zeer professionele aanpak van de makelaar. Van bij de start werden we goed geïnformeerd en is alles netjes verlopen. Wij zijn uiterst tevreden over de geleverde service en kunnen deze makelaar alleen maar aanraden!
Profile picture
thomas fierens
ERA Selavi
ERA makelaars op de tribune tijdens ERA Kick-off.

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA SELAVI.

Met ERA SELAVI?Zo verkocht.

Een huis, appartement of grond verkopen is meer dan alleen een transactie. Het is het afscheid nemen van een plek waar je herinneringen hebt gemaakt. Bij ERA SELAVI ben je aan het juiste adres. We luisteren naar je wensen en geven het juiste advies bij alle vastgoedvragen.

ERA SELAVI is jouw expert in de regio: LonderzeelWolvertemKapelle-op-den-BosBuggenhoutOpwijkMerchtem en Breendonk.