Heropstart na corona

Sinds eind maart moesten we onze kantoren noodgedwongen sluiten. Achter gesloten deuren hebben we deze periode zoveel mogelijk benut om onze dienstverlening nog beter op punt te zetten. Nu maken we ons klaar om geleidelijk aan onze diensten weer volledig aan te bieden en hebben hiervoor de nodige veiligheidsmaatregelen genomen. Vanaf 11 mei gaan onze kantoren weer open. Om de veiligheid van iedereen te garanderen vragen wij u vriendelijk onderstaande maatregelen te respecteren.

Komt u langs op één van onze kantoren?

Ontsmet uw handen met de handgel die in de inkomhal van onze kantoren staat. Neem vervolgens plaats achter de plexischermen aan het onthaal en wij helpen u graag verder. Is er iemand voor u? Houd dan voldoende afstand of wacht even buiten. Wij ontsmetten steeds alles na elke bezoeker zodat u in alle veiligheid kan plaatsnemen. Voelt u zich ziek? Neem dan telefonisch contact op met ons en wij leggen u uit hoe we je van op afstand kunnen helpen.

Verkopen? Waardebepaling? Compromis ondertekenen?

Wenst u meer informatie over wat wij voor u kunnen doen bij de verkoop van uw woning? Wenst u een waardebepaling van uw eigendom of ondertekend u bij ons een compromis?

Wij kunnen bij u langskomen of u uitnodigen op kantoor voor al het bovenstaande indien we alle veiligheidsvoorschriften in acht nemen. Bij het plannen van uw afspraak nemen we deze graag door met jullie. Voelt u zich ziek of bent u er nog niet helemaal gerust in? Geen probleem! Wij kunnen samen met u alles doorspreken via videochat en we kunnen zelfs de nodige documenten rechtsgeldig digitaal laten ondertekenen. Neem gerust contact op met ons indien u graag weet hoe dit in zijn werk gaat. Tot snel!

Een bezoek gepland met ons aan een pand?

Bekijk dit instructiefilmpje rond het verloop van de toekomstige fysieke plaatsbezoeken. Hierin tonen we dat we alle voorzorgs- en beschermingsmaatregelen treffen om het plaatsbezoek zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen. Dit filmpje wordt u ook opgestuurd in de bevestigingsmail van uw afspraak met ons.