Welkom bij ERA Roel & Partners

Kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.

U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Wat kan ERA Roel & Partners voor u doen?

Uw thuis neemt een centrale plaats in uw leven in. Bij de aan- en verkoop ervan laat u zich dus niet door om het even wie begeleiden. U kiest voor een erkende makelaar die feilloos uw behoeften en gevoelens aanvoelt en ze vlot vertaalt in een efficiënt aan- of verkoopplan. Bij ERA Roel & Partners bent u hiervoor aan het juiste adres.

Al onze medewerkers kunnen goed luisteren. Uw droom in een geknipte nieuwe woning omzetten. Uw vastgoed doorgronden, zodat u het snel en tegen de juiste prijs kunt verkopen. Dat vraagt kennis van zaken, ervaring, permanente bijscholing en visie in de vastgoedsector. Maar vooral: voelen wat u voelt als u "thuis" zegt.

Makelaar in de breedste zin.

U kunt op ons rekenen bij elke stap die u zet in de richting van uw nieuw verhaal:

We begeleiden u graag bij:

  • De ontwikkeling van vastgoedprojecten, als adviseur van aanemingsbedrijven, architecten, belegging- en projectontwikkelaars
  • De aan- en verkoop van gronden, woningen en appartementen
  • Waardebepalingen
  • Verkavelingen
  • De aanvraag van alle nodige attesten, certificaten, vergunningen en keuringen.

De ERA visie

ERA heeft een goede reputatie. Dat komt omdat we vastgoed serieus nemen en onze klanten serieus nemen. We hebben meer dan 40 jaar ervaring, een groot netwerk dat voor u werkt, en een unieke aanpak. We kunnen u doorheen het hele koop- of verkoopproces bijstaan met raad en daad. Lees meer over deze aanpak en onze diensten, en waarom ze voor u zo interessant zijn.
ERA comfort garantie

Kopen en verkopen zonder zorgen

Wij zoeken voor u

personaliseer uw zoekopdracht

Welkom

in één van onze kantoren

Panden in de kijker van ERA Roel & Partners