Leer ons beter kennen

Leer het team achter ons succesverhaal kennen en ontdek onze inspirerende werkomgeving. ERA ONE is jouw expert in regio Deurne en Antwerpen Centrum. Jouw droomwoning? Zo gevonden. 

Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op met het ERA kantoor in jouw buurt.

Sleutelhanger ERA

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

Makelaar geeft sleutels en cava aan koper

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

Makelaar plaatst kopen op tuinpaal

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

Bord verhuurd voor een woning

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Modern interieur woning

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Makelaar kleeft verhuurd op bord

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Kind springt uit een verhuisdoos

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Makelaar op een werf van een nieuwbouwproject

Ontwikkelen

Het kopen van een nieuwbouwproject is een spannend avontuur. Bij ERA begrijpen we dat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is, en we zijn er om je te begeleiden.

mooi kantoor met professionele medewerkers!
Profile picture
Katleen Kolen
ERA ONE
Fijne samenwerking en altijd directe feedback
Profile picture
Michael De Smet
ERA ONE
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Mochten wij in de toekomst nog beroep moeten doen op een makelaar, zullen wij niet aarzelen om opnieuw voor Era One Deurne te kiezen.
Profile picture
kelly toelants
ERA ONE
verkoop van ons huis werd snel, correct en op een professionele manier afgehandeld
Profile picture
jan piedfort
ERA ONE
Zeer goeie en professionele service! Een echte aanrader!
Profile picture
Nastasia Popowycz
ERA ONE
ERA makelaars op de tribune tijdens ERA Kick-off.

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA ONE.

Met ERA ONE?Zo verkocht.

Een huis, appartement of grond verkopen is meer dan alleen een transactie. Het is het afscheid nemen van een plek waar je herinneringen hebt gemaakt. Bij ERA ONE ben je aan het juiste adres. We luisteren naar je wensen en geven het juiste advies bij alle vastgoedvragen. 

ERA ONE is jouw expert in Deurne en Antwerpen Centrum.

Je vindt ons ook op HouseMatch