Leer ons beter kennen

Leer het team achter ons succesverhaal kennen en ontdek onze inspirerende werkomgeving. ERA LIVING is jouw expert in regio: Aalst, Moorsel, Meldert, Baardegem, Herdersem, Hofstade, Gijzegem, Nieuwerkerken, Erembodegem, Liedekerke, Roosdaal, Borchtlombeek en Affligem. Jouw droomwoning, zo gevonden. 

Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op met ons ERA kantoor.

Kantoor ERA LIVING

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

Makelaar geeft sleutels en cava aan koper

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

Makelaar plaatst kopen op tuinpaal

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

Bord verhuurd voor een woning

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Modern interieur woning

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Makelaar kleeft verhuurd op bord

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Kind springt uit een verhuisdoos

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Makelaar op een werf van een nieuwbouwproject

Ontwikkelen

Het kopen van een nieuwbouwproject is een spannend avontuur. Bij ERA begrijpen we dat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is, en we zijn er om je te begeleiden.

Na een moeizaam zoektocht naar een eigen woning werd ik door Sam op een zeer professioneel en toch met een heel persoonlijke toets begeleid. Vlotte informatiedoorstroming en oog voor de belangen van zowel verkoper als koper. Ik kan Era Aalst zeker aanbevelen aan mensen die ook een huis willen kopen.
Profile picture
Christelle Mattez
ERA Living
Super makelaar. Staat klaar voor vlotte aankoop en verkoop. Reageert heel snel met raad en daad. Kortom dikke aanrader! Jammer dat we niet meer dan 5* kunnen geven!
Profile picture
Koen Vo
ERA Living
Wij zijn zeer tevreden over de heel professionele werking van era living Aalst! Dank u voor de heel fijne samenwerking Sam
Profile picture
Yves Huysegoms
ERA Living
Zeer professioneel! Goede, duidelijke informatie! Super makelaar! Heel tevreden. 👍
Profile picture
Lut Lievens
ERA Living
Top makelaar
Profile picture
Cindy de Bruck
ERA Living
ERA makelaars op de tribune tijdens ERA Kick-off.

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA LIVING.

Met ERA LIVING?Zo verkocht.

Een huis, appartement of grond verkopen is meer dan alleen een transactie. Het is het afscheid nemen van een plek waar je herinneringen hebt gemaakt. Bij ERA LIVING ben je aan het juiste adres. We luisteren naar je wensen en geven het juiste advies bij alle vastgoedvragen.

ERA LIVING is actief in: Aalst, Moorsel, Meldert, Baardegem, Herdersem, Hofstade, Gijzegem, Nieuwerkerken, Erembodegem, Liedekerke, Roosdaal, Borchtlombeek en Affligem.