Leer ons beter kennen

Leer het team achter ons succesverhaal kennen en ontdek onze inspirerende werkomgeving. ERA JANSSENS & JANSSENS is jouw expert in: Tielt-Winge, Aarschot, Bekkevoort, Scherpenheuvel-Zichem, Kortenaken, Holsbeek en Lubbeek.

Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op met het ERA kantoor in jouw buurt.

Sleutelhanger ERA

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

Makelaar geeft sleutels en cava aan koper

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

Makelaar plaatst kopen op tuinpaal

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

Bord verhuurd voor een woning

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Modern interieur woning

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Makelaar kleeft verhuurd op bord

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Kind springt uit een verhuisdoos

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Makelaar op een werf van een nieuwbouwproject

Ontwikkelen

Het kopen van een nieuwbouwproject is een spannend avontuur. Bij ERA begrijpen we dat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is, en we zijn er om je te begeleiden.

Vlotte afhandeling van dossier en verkoop op korte termijn. Vriendelijk en behulpzaam team, alles werd door hen opgevolgd .
Profile picture
annie tuerlinckx
ERA Janssens & Janssens
Vlotte samenwerking. Goede opvolging van het dossier. Zeer professioneel team!! 👌🏼
Profile picture
Ellen Hermans
ERA Janssens & Janssens
Ik ben heel tevreden over onze samenwerking! Betrokken bij het dossier, correcte informatie en goede begeleiding!
Profile picture
Elise Maertens
ERA Janssens & Janssens
Zeer aangenaam samenwerken, niet is hen te veel. Goede opvolging van ons dossier! Doe zo verder.
Profile picture
ilse mouling
ERA Janssens & Janssens
Fantastisch goede service. Fijne en aangename opvolging. Leuke babbel gehad met de makelaar. Top!
Profile picture
Jonas De Coster
ERA Janssens & Janssens
ERA makelaars op de tribune tijdens ERA Kick-off.

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA JANSSENS & JANSSENS.

Met ERA JANSSENS & JANSSENS?Zo verkocht.

Een huis, appartement of grond verkopen is meer dan alleen een transactie. Het is het afscheid nemen van een plek waar je herinneringen hebt gemaakt. Bij ERA JANSSENS & JANSSENS ben je aan het juiste adres. We luisteren naar je wensen en geven het juiste advies bij alle vastgoedvragen. ERA JANSSENS & JANSSENS is jouw expert in regio: Tielt-Winge, Aarschot, Bekkevoort, Scherpenheuvel-Zichem, Kortenaken, Holsbeek en Lubbeek.