Welkom in de streek

2 min.
Lokaal, Vlaams-Brabant
Drie makelaars lachend aan een tafel op kantoor.

WONEN IN BEERSEL

Beersel, gelegen in het hart van Vlaams-Brabant, vormt een unieke symbiose tussen de Brabantse Kouters en het Pajottenland. Als blikvangers van de regio vind je er het imposante Kasteel van Beersel, een toonbeeld van middeleeuwse pracht, en de charmante straten die doordrenkt zijn van geschiedenis en karakter. Misschien herken je het Kasteel zelfs van zijn prominente rol in verschillende culturele uitingen.

Naast zijn rijke erfgoed biedt Beersel ook een overvloed aan evenementen en activiteiten. Van ontspannende wandelingen in het groene landschap tot avontuurlijke fietsroutes door het Kravaalbos bij het gehucht Alsemberg, Beersel biedt voor elk wat wils. Verder worden er regelmatig lokale markten en jaarmarkten georganiseerd, waardoor je echt kunt proeven van de lokale cultuur en gemeenschap.

Wat mobiliteit betreft, is Beersel gunstig gelegen voor wie zowel de auto als het openbaar vervoer verkiest. Met een vlotte verbinding naar Brussel via de E19, de A7 en de Brusselse Ring is de stad binnen handbereik voor pendelaars. Voor wie liever duurzaam reist, zijn er uitstekende treinverbindingen beschikbaar, en voor fietsliefhebbers zijn er tal van fietsroutes die aansluiten op het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Marktplaats in Beersel.

Wat mobiliteit betreft, is Halle uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met een directe verbinding naar Brussel via de E429 en de N6, evenals een goed ontwikkeld trein- en busnetwerk, is de stad gemakkelijk te bereiken voor forenzen en bezoekers.

Bos in Beersel.

WONEN IN HALLE

Halle, gelegen in het hart van Vlaams-Brabant, is een levendige stad die rijk is aan geschiedenis en cultuur. Met zijn schilderachtige straten, historische monumenten en bruisende gemeenschap biedt Halle een unieke mix van charme en moderniteit.

Een van de meest opvallende kenmerken van de stad is de imposante Sint-Martinusbasiliek, een prachtig voorbeeld van gotische architectuur. Deze majestueuze kerk domineert de skyline van Halle en dient als een belangrijk cultureel en religieus centrum voor de gemeenschap.

Naast zijn indrukwekkende erfgoed heeft Halle ook veel te bieden op het gebied van recreatie en ontspanning. Het nabijgelegen Hallerbos, bekend om zijn betoverende paarse hyacinten in het voorjaar, trekt bezoekers van over de hele wereld aan voor rustige wandelingen en natuurobservatie. Bovendien organiseert de stad regelmatig festivals, markten en evenementen die de lokale cultuur en tradities vieren.

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

Makelaar geeft sleutels en cava aan koper

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

Makelaar plaatst kopen op tuinpaal

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

Bord verhuurd voor een woning

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Modern interieur woning

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Makelaar kleeft verhuurd op bord

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Kind springt uit een verhuisdoos

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Makelaar op een werf van een nieuwbouwproject

Ontwikkelen

Het kopen van een nieuwbouwproject is een spannend avontuur. Bij ERA begrijpen we dat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is, en we zijn er om je te begeleiden.