Sociale media

Met ERA word je gezien. 

Naast alle offline inspanningen zoals onze te koop-borden in het straatbeeld, onze stickers, ERA magics, fotografie, etalage affiches, advertenties, enz. gaan wij ook online voor je aan de slag. Je woning komt op onze nationale era.be website te staan (de derde meest bezochte immowebsite in België) en verschijnt bovendien op verschillende immoportalen.

Maar wist je dat wij jouw eigendom ook op een professionele manier via onze verschillende social media-kanalen communiceren? Alles om zoveel mogelijk mensen te bereiken en snel een geschikte kandidaat-koper te vinden!

 

Facebook

Facebook is haast niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Ten gevolge hiervan hebben wij bij ERA Immopunt ervoor gekozen om een Facebookpagina op te richten. Via dit medium staan we in nauw contact met jullie. Daarnaast hebben we hier de opportuniteit om activiteiten en andere nieuwtjes met jullie delen.

Neem zeker en vast een kijkje en hopelijk tot binnenkort!

Instagram

ERA Immopunt is actief op Instagram. Via dit platform hebben we de mogelijkheid om leuke activiteiten en beelden met jullie te delen. Zo bereiken we ook de jongere mensen. Met onze berichten vormen we een echte community van tevreden kopers en verkopers van alle leeftijden. Want daar doen we het voor!