Leer ons beter kennen

Leer het team achter ons succesverhaal kennen en ontdek onze inspirerende werkomgeving. ERA IMMOPUNT is jouw expert in regio: Tienen, Hoegaarden, Linter, Bierbeek, Boutersem, Glabbeek, Landen, Zoutleeuw, Geetbets en Kortenaken. Jouw droomwoning? Zo gevonden. 

Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op met ons ERA kantoor.

Klanten met een ERA makelaar in een vergaderzaal.

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

Dirk Verkocht

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

WEO

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

Groep markt

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Wouter Cava

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Glenn verhuur

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Kind springt uit een verhuisdoos

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Makelaar op een werf van een nieuwbouwproject

Ontwikkelen

Het kopen van een nieuwbouwproject is een spannend avontuur. Bij ERA begrijpen we dat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is, en we zijn er om je te begeleiden.

Wij hebben een fantastische ervaring met het kantoor en zijn werknemers . Top service.
Profile picture
Rudi Troosters
ERA immopunt
Zeer professioneel, komen hun beloftes na, harde werkers!
Profile picture
Mia Vangoidsenoven
ERA immopunt
Zeer professioneel en vriendelijk personeel! Vlotte samenwerking, eindelijk een kantoor dat niet aan zichzelf denkt! Bedankt, Ives Coosemans.
Profile picture
F. M.
ERA immopunt
zeer profecioneel samenwerking, komen gemaakte afspraken na, en zeer stipt op de geplande afspraken. 5/5 zeker waard!!
Profile picture
K M
ERA immopunt
Very dynamic and pro.
Profile picture
Chris Odebeek
ERA immopunt
ERA makelaars op de tribune tijdens ERA Kick-off.

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA IMMOPUNT.

Met ERA IMMOPUNT?Zo verkocht.

Een huis, appartement of grond verkopen is meer dan alleen een transactie. Het is het afscheid nemen van een plek waar je herinneringen hebt gemaakt. Bij ERA IMMOPUNT ben je aan het juiste adres. We luisteren naar je wensen en geven het juiste advies bij alle vastgoedvragen. 

ERA IMMOPUNT is jouw expert in regio: Tienen, Hoegaarden, Linter, Bierbeek, Boutersem, Glabbeek, Landen, Zoutleeuw, Geetbets en Kortenaken.