Welkom bij ERA Immo Toye

Prettige kennismaking

Jouw thuis neemt een centrale plaats in je leven in. Bij de aan- en verkoop ervan laat jij je dus niet door om het even wie begeleiden. Je kiest voor een erkende makelaar die feilloos jouw behoeften en gevoelens aanvoelt en ze vlot vertaalt in een efficiënt aan- of verkoopplan.

Bij ERA Immo Toye ben je hiervoor aan het juiste adres. Al onze medewerkers kunnen goed luisteren en jouw droom in een geknipte nieuwe woning omzetten. Je vastgoed doorgronden, zodat je het snel en vooral tegen de juiste prijs kunt verkopen. Dat vraagt kennis van zaken, ervaring, permanente bijscholing en visie in de vastgoedsector. Maar vooral: voelen wat jij voelt als je "thuis" zegt.

ERA Immo Toye, een ijzersterke formule

Je huis verkopen is niet altijd voor iedereen vanzelfsprekend, dat hebben de jaren ervaring ons geleerd. Het is een waardevol iets, vol herinneringen en mijlpalen, en we begrijpen dat. Wij helpen je hier graag bij en doorlopen samen jou het parcours van A tot Z. Hierbij zijn we vanaf het eerste gesprek recht door zee, transparant en eerlijk. Want zo bouw je immers aan een vertrouwensrelatie. We willen graag dat jij je thuis voelt bij ons en te allen tijde bij ons terecht kan als je met vragen zit.

Waarom kiezen voor Team Toye?

Ons achtkoppig team zet zich elke dag de volle 100% in om je de best mogelijke service aan te bieden. Dit resulteert er in dat we al 8x de prijs in ontvangst mochten nemen voor 'Beste kantoor van België'. Ook behoren we sinds 1995 tot de Gold Member club, de 10 beste kantoren van het land, en kregen we  in 2019 een klantentevredenheidscore van 9,6 op 10

Onze zaakvoerder, Gert Toye, mocht enkele jaren geleden dan weer de Georges de Wandeleerprijs in ontvangst nemen. Deze prijs wordt uitgereikt omwille van een bijzondere verdienste voor de vastgoedmakelaardij of voor de beroepsvereniging. De prijs wordt toegekend door het directiecomité van CIB Vlaanderen.

Deze en andere onderscheidingen, die we mede dankzij het vertrouwen van onze klanten in de wacht sleepten, vormen het bewijs dat onze professionele inzet elke keer opnieuw gewaardeerd wordt. Bovendien wakkeren ze ook telkens weer onze motivatie aan om het even goed, zo niet nog beter te doen!

We zijn onze klanten hier zo ontzettend dankbaar voor, woorden zijn niet genoeg om dit te omschrijven!

Het ERA Netwerk

Het ERA netwerk biedt je ook heel wat voordelen. Wanneer je je woning exclusief door een ERA makelaar laat verkopen, geniet je van het voordeel dat het complete Belgische én Europese netwerk zich voor je inspant. Via de gespecialiseerde ERA software - 'Electronic' staat niet voor niets in onze naam - wisselen we bij ERA elke dag ons aanbod uit met onze collega-makelaars .

Dat betekent concreet dat je bij de verkoop van je woning ook de steun geniet van het volledige nationale netwerk bestaande uit meer dan 100 kantoren, alsook het Europese. Een hele geruststelling dat u er niet alleen voor staat!