Onze ERA-troeven

ERA @t Home maakt deel uit van het ERA-netwerk. Wij kunnen u daarom een service bieden die veel verder gaat dan die van andere immomakelaars. Wanneer u uw woning exclusief door een ERA-makelaar laat verkopen, profiteert u van het voordeel dat het complete Belgische én Europese netwerk zich voor u inspant. Via de gespecialiseerde ERA-software wisselen we elke dag ons aanbod uit met onze collega-makelaars. U vindt onze unieke troeven hieronder in een notendop terug.

 

ERA Comfort Garantie - Immokantoor ERA @t Home - Geluwe

ERA Comfort Garantie


Samen met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze gratis waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties in uw huis of appartement. Tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis) sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen. Verplaatsing, werkuren en vervangstukken worden terugbetaald. 

Lees hier alles details of download onze overzichtelijke brochure.

Alle panden te koop met ERA Comfort Garantie

ERA Open Huizen Dag - Immokantoor ERA @t Home Geluwe

ERA Open Huizen Dag


Vier keer per jaar organiseren we met het volledige ERA-netwerk de ERA Open Huizen Dag. Deze dag is de ideale gelegenheid om uw woning in de kijker te zetten en zo geïnteresseerden uw huis of appartement te laten ontdekken en vragen te stellen. Alle ERA-makelaars werken samen, waardoor kopers niet beperkt zijn tot het aanbod in één stad Inschrijven kan hier.

Lees meer over de ERA Open Huizen Dag van ERA @t Home.

 

ERA Koperwachtzaal


Via de interactieve zoekopdrachten op de ERA-website bepalen kandidaat-kopers aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van u?

Vul hier de gegevens in en u krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers te zien die zijn ingeschreven in ons ERA zoekopdrachtenbestand!

ERA Virtual Tour 


Deze 360° tour van uw woning is een fantastische tool. Het laat kandidaat-kopers toe vanuit hun eigen thuis uw huis virtueel te bezoeken. Het verhoogt dus uw kansen op een vlotte én goede verkoop:

De Virtual Tour maakt uw bezoekers ook interessanter:

  • U ontvangt enkel bezoekers die geïnteresseerd zijn in uw woning. Ze komen namelijk goed voorbereid aanbellen én dus bespaart u tijd en moeite.
  • Meer kandidaat-kopers kunnen uw woning ontdekken en herbekijken op het moment en het ritme dat zij zelf willen.
  • Meer efficiëntie en meer comfort voor koper en verkoper. De Virtual Tour is een echte verkoopstroef.

Welkom bij ERA At Home

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA At Home