Leer ons beter kennen

Leer het team achter ons succesverhaal kennen en ontdek onze inspirerende werkomgeving. ERA ESPERANZA is jouw expert in het Pajottenland, Ninove en Geraardsbergen. Vind jouw droomwoning in één van de volgende regio’s: Ninove, Geraardsbergen en deelgemeenten, Herne, Bever, Galmaarden, Pepingen, Lennik, Gooik, en Roosdaal.

Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op met het ERA kantoor in jouw buurt.

ERA ESPERANZA - volledig team binnen

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

Makelaar geeft sleutels en cava aan koper

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

Makelaar plaatst kopen op tuinpaal

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

Bord verhuurd voor een woning

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Modern interieur woning

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Makelaar kleeft verhuurd op bord

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Kind springt uit een verhuisdoos

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Makelaar op een werf van een nieuwbouwproject

Ontwikkelen

Het kopen van een nieuwbouwproject is een spannend avontuur. Bij ERA begrijpen we dat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is, en we zijn er om je te begeleiden door het proces. 

Zeer tevreden over het kantoor. Een snelle verkoop en een mooie prijs voor ons appartement ontvangen. Alvast een aanrader.
Profile picture
Koen Verhaeghe
ERA Esperanza
Met deze wil ik het team Era uit Ninove bedanken voor de verkoop van mijn huis. En dat zijn dus Johan,Karl en Brecht Timmermans. Mijn huis stond al geruime tijd te koop,toen ik naar hun kantoor Era in Ninove stapte. Nu,een kleine 2maanden later en compromis van verkoop werd gisteren getekend. Ze werken met heel veel enthousiasme, dat mocht in in de voorbije 2maanden zelf ondervinden, goeie feedbacks,na elke bezichtiging,enorm goeie publiciteit,wekelijkse contacten,kortom een aanrader voor kopen en verkopen,huren en verhuren! Bedankt Johan,Karl en Brecht,jullie zijn een topteam!
Profile picture
Brigitte Van Belle
ERA Esperanza
Een heel vlotte en efficiënte ervaring. Heldere communicatie, duidelijke afspraken en bijzonder ontzorgend. Bedankt, Johan & team!
Profile picture
Frederik Dewispelaere
ERA Esperanza
Fantastisch team en zeer professioneel. Top Johan!
Profile picture
Alfred Van Acker
ERA Esperanza
Johan, Karl & Brecht vormen een magnifiek familiebedrijf! Als jullie een huis willen kopen of verkopen (regio Ninove), aarzel dan niet om bij hen binnen te springen. Terecht 5 sterren.
Profile picture
Filip Van Yperzele
ERA Esperanza
ERA makelaars op de tribune tijdens ERA Kick-off.

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA ESPERANZA.

Met ERA ESPERANZA?Zo verkocht.

Een huis, appartement of grond verkopen is meer dan alleen een transactie. Het is het afscheid nemen van een plek waar je herinneringen hebt gemaakt. Bij ERA ESPERANZA ben je aan het juiste adres. We luisteren naar je wensen en geven het juiste advies bij alle vastgoedvragen.  

ERA ESPERANZA is jouw expert in de regio en is actief in de volgende gemeentes: Ninove, Geraardsbergen en deelgemeenten, Herne, Bever, Galmaarden, Pepingen, Lennik, Gooik, en Roosdaal.