GEZOCHT : VASTGOEDMAKELAAR (M/V/X)

ERA Dumon zoekt een BIV erkend vastgoedmakelaar met ambitie en bekwaamheid om een eigen werkgebied constructief verder uit te bouwen samen met het ERA Dumon team. Een commerciële mindset is een must. Prestatiegerichtheid en daadkracht zijn belangrijk.

Je zal instaan voor het proactief benaderen van nieuwe prospecten, het uitbouwen van jouw makelaarsportefeuille en het onderhouden van klantenrelaties binnen jouw gebied. Je hebt een ruim netwerk aan contacten in regio Oostkamp en Beernem en iedereen weet zijn/haar weg te vinden naar jou, als het over vastgoed gaat.

Je hebt kennis van zaken en reeds een BIV-nummer op zak. Enkele jaren ervaring is gewenst.

Aanbod

Ben jij een ervaren vastgoedmakelaar die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Deze job biedt veel potentieel. Je zal een gepaste interne opleiding krijgen. Je wordt ondergedompeld in de ERA spirit dankzij een intensieve training. Je bent zelfstandig en krijgt een eigen werkgebied toegewezen.

Jouw nieuwe werkplek is kantoor te Oostkamp of Beernem met een goede, aangename werksfeer. ERA Dumon is een vaste waarde in de immobiliën sector ten zuiden van Brugge en heeft een uitstekende reputatie. We maken deel uit van het nationaal ERA netwerk, marktleider in België. We zijn servicegericht en we zetten sterk in op de hechtheid van ons team. Teamgeest is dus erg belangrijk in een familiebedrijf dat reeds 34 jaar bestaat.

Je kan rekenen op een zeer aantrekkelijke verloning afhankelijk van je persoonlijke inzet en motivatie. Volgens het typische “no cure no pay” principe van de zelfstandige makelaar.

Profiel

Uit ervaring weet je dat er regelmatig ’s avonds gewerkt wordt en op zaterdag. Je hebt een BIV-nummer zodat je meteen van start kan gaan. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent een sociaal en extravert persoon. We zoeken iemand met volharding, een grote portie zelfstandigheid en de daarbij horende verantwoordelijkheidszin. Je werkt vlot samen met het administratief team en hebt doorzettingsvermogen in wat je doet. Je bent ambitieus en kijkt uit naar het opbouwen van lange termijn relaties met je klantenbestand. Je haalt voldoening uit een vlotte vastgoedtransactie en draagt superieure klantenservice hoog in het vaandel. Je beschikt over een wagen en een rijbewijs B.

Heb jij de commerciële vastgoed passie die wij zoeken en hou je van prospecteren en targets na te streven?

Wacht niet langer en neem contact op.

Wij ontmoeten jou graag voor verdere gesprekken. Stuur je CV naar kurt@eradumon.be