Welkom in onze streek

De zoektocht naar een nieuwe thuis is niet vanzelfsprekend. Naast de woning zelf, speelt immers ook de omgeving een doorslaggevende rol. Als immomakelaar in het West-Vlaamse Ieper, Poperinge en Roeselare zijn wij reeds overtuigd van de kracht van onze eigen streek. Met deze redenen tonen we ook aan jou waarom wonen in deze regio ideaal voor jouw nieuw verhaal is.

De troeven van Wonen in Ieper ontdek je hier

Waarom wonen in Ieper?


In het noordwesten van het land vind je de stad Ieper. De stad in de Westhoek telt meer dan 35.000 inwoners en is daardoor de zesde grootste stad van de provincie. In Ieper profiteer je van de troeven van een grootstad, maar heb je toch het plezier van een rustige omgeving. Maar waarom nu juist? Wij zetten de redenen voor jou even op een rijtje.

Lees meer

Welkom in onze streek - Vastgoedkantoor ERA Domus Poperinge

Waarom wonen in Poperinge?


Ook Poperinge ligt in de West-Vlaamse Westhoek. De stad telt ruim 19 500 inwoners en bestaat uit 5 deelgemeentes waar je zowel oudere woningen als volledige nieuwbouwprojecten vindt. De stad is rustig gelegen, maar tegelijk ook gemakkelijk bereikbaar. ERA Domus toont je graag waarom Poperinge een ideale thuis voor jou kan zijn.

Lees meer

Waarom wonen in Roeselare?


Naast een kantoor in Ieper en Poperinge heeft ERA Domus ook een vestiging in Roeselare, een stad centraal gelegen in West-Vlaanderen. Elk jaar ligt het stijgingspercentage van mensen die in Roeselare komen wonen hoger dan in bv. Kortrijk of Brugge. Waarom? Ontdek de troeven van Roeselare.

Lees meer

Welkom bij ERA Domus

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Domus