Social Media

De kracht van Social media heeft het marketinglandschap voorgoed veranderd. Als jong en dynamisch bedrijf is dit medium een absolute must. ERA Domus kiest er dan ook voor om met de nodige aandacht en precisie op deze kanalen in te zetten.

FacebookInstagram,YouTube en het zakelijke LinkedIn zijn uitstekende marketinginstrumenten om potentiële doelgroepen te bereiken, ook voor de verkoop en verhuur van een pand. Om onze klanten optimaal te helpen, zorgen wij voor de nodige visibiliteit op deze kanalen. Vandaag hebben we zowel op Facebook, Instagram als ook YouTube heel wat volgers en potentiële kandidaat-kopers of -huurders die onze vastgoedaanbiedingen nauwgezet in het oog houden!

vastgoed Poperinge, social media
Immo marketing Ieper

Zoals je ongetwijfeld wel weet, speelt Social Media een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Vaak zijn mensen op zoek naar een nieuwe woonplek of investering en beginnen spontaan op Google te surfen. Reeël is de kans dat je terecht komt op de Social Media van een immobiliënkantoor. Daarom zetten we optimaal in op de kracht van Social Media omdat we binnen ERA Domus ervan zijn overtuigd dat het werkt. 

Vastgoed marketing volledig aangepast aan jouw eigendom!

Wil jij binnenkort ook jouw pand zien schitteren op onze Social Media?