ERA 25 jaar

ERA is sinds 2020 officieel 25 jaar jong. Voor velen is 25 de start van iets nieuw, maar voor ons geldt dat niet. Bij ERA staat 25 voor 25 jaar kennis, 25 jaar vertrouwen, 25 ervaring. Met deze 25 gaf ERA Belgium een schitterend feest dat we met ERA Domus niet konden missen. 

Het succes achter ERA

Het verhaal van ERA Belgium begint in januari 1995 met Lain Cook. Hij opent een kantoor in Deurne en al snel volgenden vele anderen.  

Op heden bestaat ERA Belgium 25 jaar in die 25 jaar bouwden we een netwerk, kennis en vooral veel ervaring op. Daarom zijn is ERA Belgium trots op hun 25 jaar en hopen dat er nog vele jaren volgen. Jaren met nog meer netwerk, kennis en ervaring. 

Wanneer we terugblikken op de voorbije 25 jaar, merken we dat er heel wat is verandert niet enkel binnen ERA maar overal. Toen we van start gingen in 1995 was er nog sprake van de Frank, er kan dus veel gebeuren in 25 jaar soms traag maar zeker of heel erg snel, je kiest zelf. Vandaag telt het ERA netwerk makelaars die in 1995 nog maar juist geboren waren en dat is positief. Het illustreert dat we evolueren en vooruit blijven kijken. Geen evidentie, al leert een terugblik op de voorbije kwarteeuw dat we nooit achterop hinkten. Integendeel. ERA is een trendsetter en is dat altijd geweest. Van bij de start. Met de middelen die er op elk moment waren, deden we vooruitstrevende dingen.

Wanneer we ERA in een tijdlijn plaatsen starten we bij het jaar 1996:

1996: Koper Garantie plan, de voorloper van de ERA Comfort Garantie. 

 2000: De beroemde ERA Open Huizen Dag

2002: Pol Vanacker komt als medebestuurder aan boord

2009: Onze focus op kwaliteit, service en marketing wordt beloond en doorstaat de vastgoedcrisis 

2015: Ons huidige logo komt er en wordt meteen wereldwijd gebruikt.

2019: ERA ERA 2.0 lanceert Johan Krijgsman, nieuwe CEO van ERA Belgium, in 2019 de nieuwe plannen, ambities en initiatieven.

Tussenin lanceerden we met era.be het eerste online vastgoedportaal en versterkten we dankzij het eerste immo-CRM ‘ERAsoft’ ons netwerk.

Vervolgens werkt ERA  met succes samen met andere actoren op de vastgoedmarkt, zoals Test Aankoop en KU Leuven. Onze ERA Barometer is tegenwoordig een jaarlijks ijkpunt.

ERAforce, gebaseerd op het wereldbekende Salesforce, is ondertussen de 3e generatie immo-software voor ERA en het absolute top-CRM-pakket ter wereld.

Bij al deze bovenstaande opsommingen was ERA Belgium de eerste, ERA is als het ware een echte trendzetter in de immo wereld. 

 

25 jaar kennis, 25 jaar vertrouwen, 25 ervaring.

Sfeerbeelden

Het succes van ERA 25 jaar kon ERA Belgium niet zomaar voorbij laten gaan. Vandaar dat alle kantoren werden uitgenodigd voor een knallend feest. Omdat ERA Belgium mede dankzij jullie groot is geworden, delen we met plezier enkele sfeerbeelden. 

Geniet mee want dit is ook jullie 25 jaar! 

nieuwbouwproject
Verkopen, te koop, te huur
ERA Domus
ERA Belgium