Welkom bij ERA De Piramide!

 

Beste klanten,
Omwille van de Corona- maatregelen zullen we vanaf maandag 23 maart niet meer op kantoor aanwezig zijn en worden plaatsbezoeken uitgesteld.
Telefonisch en per mail blijven we bereikbaar.

We vragen u om uw vragen of als u wenst terug gebeld te worden op mail te zetten naar depiramide@era.be.

Als u geen e-mailadres hebt, gelieve dan even in te spreken waarvoor u wenst terug gebeld te worden.

Omwille van de omstandigheden kan een antwoord per mail of telefonisch nu iets langer duren, maar we doen ons best om u zo spoedig mogelijk terug te contacteren.

Alvast bedankt voor jullie begrip en hopelijk tot snel in een goede gezondheid!

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wanneer u koopt, huurt of vastgoed verkoopt of verhuurt, dan wilt u zekerheden. De zekerheid dat uw vastgoedmakelaar te vertrouwen is.
De zekerheid dat het om een goede prijs gaat. De zekerheid dat een verkoop, aankoop of huur zonder problemen verloopt.
Voor transparantie, vertrouwen en zekerheid kan u terecht bij het team van ERA De Piramide.

U kunt op ons rekenen bij elke stap die u zet in de richting van uw nieuw verhaal. Ons team van vastgoedmakelaars en vastgoedconsulenten staat met raad en daad klaar om u te helpen.
Bij ons verkoopt of verhuurt u met een tevreden gevoel en weet u exact welke stappen wij ondernemen betreffende uw woning. 

De zaakvoerder, Rudi De Winter, richtte in 1987 het landmeterbureau Intertopo op. In 1997 vestigde De Piramide zich als een nieuw vastgoedkantoor in Diest. Om zijn klanten nog beter van dienst te zijn, sloot De Piramide in 2003 bij het ERA netwerk aan. De bijhorende stedenbouwkundige en juridische expertise leveren het kantoor een fameuze technische bagage op, een meerwaarde die ook in de vastgoedactiviteiten zichtbaar is.
 

Volgende openhuizendag 7 maart 2020

Aarzel niet om ons te contacteren voor vrijblijvend vastgoedadvies, wij helpen u graag!

Panden in de kijker van ERA De Piramide