Onze diensten

ERA Châtelain - Beste vastgoedkantoor van Brussel Ukkle

Waarom kiezen voor het vastgoedkantoor ERA Châtelain?

ERA Châtelain is dé specialist voor de gemeenten ElseneUkkelSint-GillisBrussel CentrumVorstEtterbeekWoluwe,...

De makelaars van ERA Châtelain, uw lokale specialisten, stellen u al hun expertise ter beschikking om uw eigendom in Brussel snel en tegen de juiste prijs te verkopen. Uw eigendom is uniek, de expertise van ERA Châtelain bepaalt de reële waarde. De kwaliteiten en bijzonderheden van elk eigendom worden bestudeerd om een ​​gepersonaliseerde schatting te garanderen.

3 vastgoedkantoren in Brussel :

Châtelain - Elsene
Fort-Jaco - Ukkel
Schuman - Brussel

Meer dan 15 jaar ervaring

Al meer dan 15 jaar staat uw vertrouwde makelaarskantoor u bij in al uw vastgoedprojecten en stelt haar vastgoedexpertise tot uw beschikking. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we een vaste waarde geworden in de vastgoedmarkt. Met ons team van 30 medewerkers zetten wij ons elke dag in voor uw welzijn.
Een makelaarskantoor nodig in Brussel? ERA Châtelain is dé specialist voor de gemeenten ElseneUkkelSint-GillisBrussel CentrumVorstEtterbeekWoluwe...
ERA Châtelain uw vastgoedexpert!

15 Yaar Vertrouwen

Multi Expertise ERA

ERA Châtelain verkoopt en verhuurt huizen, appartementen, gronden, handelsruimten, kantoren, garages, vastgoedbeleggingen en nieuwe projecten tegen reële waarde en zo efficiënt mogelijk.

Uw huis verkopen tegen de beste prijs vereist expertise op maat. Daarom maken wij nauwkeurige vastgoedtaxaties van uw eigendom of grond. ERA Châtelain biedt u de ERA Multi-Expertise aan, dankzij de omvang van het ERA-netwerk en onze ervaring van meer dan 15 jaar in Brussel, voeren we vergelijkende marktanalyses uit. Dit betekent dat wij uw woning vergelijken met vergelijkbare woningen die in uw buurt worden verkocht. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning?

Huis of appartement verkopen - Schatting - Elsene - Ukkel - Sint-Gillis - Brussel

Een doordachte marketingaanpak

Dankzij onze doordachte marketingaanpak vinden en overtuigen we makkelijker kandidaat-kopers of huurders. Als verkoper of verhuurder vindt u uw eigendom in een van onze etalages, online, in de geschreven pers, via onze wijkmailing, in onze brochures, in onze Nieuwsbrievencampagnes...

Naast traditionele advertenties op onze website, vastgoedsites, kranten, enz. richten we ons ook op sociale media zoals FacebookInstagramGoogleYoutube, ... Zo presenteren we uw eigendom aan een zo groot mogelijk publiek.

Heeft u onze ERA Kasteleinpanelen of zwenkkranen al gezien? Waar mogelijk hangen we het passende bordje ERA Châtelain zodat het opvalt van de straat. Meer dan 100.000 ERA-panelen zijn momenteel in gebruik over de hele wereld en zorgen ervoor dat goederen zoals die van u nog meer opvallen.

verkopen met een immokantoor - Huis - appartement - marketing

DE KRACHT VAN EEN NETWERK, GECOMBINEERD MET EEN LOKALE AANPAK

Wij zijn een makelaarskantoor aanwezig op 3 strategische punten van Brussel in Châtelain in Elsene, in Fort Jaco in Ukkel en in de Europese wijk in Schuman. Zo combineren we de kracht van ons netwerk met een persoonlijke en lokale aanpak.

Daarnaast verspreiden we onder de mensen die in de buurt van uw woning wonen magie, een ansichtkaart om de verkoop van uw woning aan te kondigen. Dit stimuleert de buurt om contact op te nemen met het eigen netwerk (familie, vrienden, kennissen) om een ​​koper te vinden.

Raadpleeg de openingstijden van onze kantoren of maak een afspraak. Ook buiten kantooruren en in het weekend staat ons team voor u klaar!

pandpresentatie - huis verkopen - appartement verkopen

ERA OPEN HUIZEN DAG

Uw woning in 1 dag verkocht?

Ja het is mogelijk ! Dankzij onze ERA Open Huizen Dagen!

ERA organiseert 4 keer per jaar haar landelijke ERA Open Huizen Dag.

Presenteer elk jaar in maart, juni, september en december uw woning op één dag aan honderden potentiële kandidaten. Geen afspraak of verplichting maakt het voor kopers makkelijker om bij je thuis te komen en dit vergroot natuurlijk de kans op een snelle en succesvolle verkoop. De aanwezigheid van een groot aantal potentiële kopers heeft ongetwijfeld een positieve impact op de verkoopprijs.

ERA Comfort Garantie

Zonder zorgen uw huis kopen of verkopen? Dat kan dankzij de ERA Comfort Garantie. Het kopen of verkopen van een huis of appartement is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Daarom garandeert de gratis basisdekking van de ERA Comfort Garantie de normale werking van de in de woning aanwezige vaste mechanische systemen. Kies je ook voor de optie Comfort+, dan vallen ook reeds geïnstalleerde keukentoestellen onder de dekking. De ERA comfortgarantie, in samenwerking met Europ Assistance, wordt exclusief aangeboden door ERA makelaars en is uniek in het vastgoedlandschap.

EEN HUIS KOPEN OF VERKOPEN ZONDER EXTRA ZORGEN

Een unieke en persoonlijke aanpak!

Uw huis is onze zorg. Bent u van plan om te kopen of te verkopen? Richt u dan tot een kantoor dat luistert naar uw behoeftes en wensen en er een efficiënt aan- of verkoopplan van maakt. ERA Châtelain begeleidt u van a tot z, zodat u op uw beide oren kunt slapen.

Kies voor ERA Châtelain, u bespaart tijd en geld! Waarom?  Omdat u er zeker van kunt zijn dat uw pand zo snel mogelijk aan de beste prijs verhuurd of verkocht wordt. We verkopen of verhuren uw pand alsof het het onze was.

 

Ons engagement voor een gegarandeerde kwaliteitsvolle service:

1. Wij ZORGEN VOOR een objectieve en marktconforme schatting

2. Wij GEVEN MEERWAARDE aan uw pand met onze weloverwogen tips zodat het op zijn best getoond wordt

3. Wij BEHARTIGEN alle administratieve stappen en maken een juridisch dossier klaar

4. Wij BIEDEN een lokale en nationale marketingstrategie rond uw pand

5. Wij DELEN uw pand via zes kwaliteitsvolle kanalen: era.be, immoweb, immovlan, logicimmo, homelog, ozaam

6. Wij OPTIMALISEREN de zichtbaarheid van uw pand door het naar verschillende kantoren te sturen en het te laten schitteren in onze etalage aan het prestigieuze Kasteleinsplein

7. Wij SELECTEREN de geschikte kopers uit onze database

8. Wij GARANDEREN een regelmatige opvolging door u gedetailleerde activiteitenrapporten te sturen (aantal verzonden advertenties, aantal reacties, aantal bezoekers) en vragen u om na de samenwerking een tevredenheidsenquête in te vullen

9. U PROFITEERT van een toegewijde ERA-makelaar die u proactief begeleidt tijdens het volledige proces tot de ondertekening van de officiële akte. Uw makelaar staat bovendien op elk moment voor u klaar om zo goed mogelijk op al uw vragen te antwoorden.

10. En vooral, we hebben geen geheimen voor u en houden u steeds OP DE HOOGTE tijdens uw samenwerking met ERA Châtelain. Dankzij onze nauwe samenwerking behoudt u de controle terwijl wij voor alles zorgen!

 

Resultaten die vertrouwen wekken!

Wist u dat meer dan de helft van de panden die aan ERA toevertrouwd worden binnen 60 dagen verkocht zijn?

Bovendien beveelt 100% van de klanten van ERA Châtelain onze diensten aan bij familie en vrienden. U leest het goed: 100%. Een percentage waar we trots op zijn en dat ongetwijfeld het beste bewijs vormt van ons engagement naar verkopers, kopers, huurders en verhuurders.

Klik hier om de getuigenissen van onze klanten te lezen.