SOCIAL MEDIA

Elke dag zet ERA CEDIMMO zich in om jouw huis of appartement zo vlot mogelijk te verkopen. Hoe doen we dit? Door je zichtbaarheid te geven.

Naast alle offline inspanningen zoals onze te koop-borden in het straatbeeld, onze stickers, ERA magics, fotografie, etalage affiches, advertenties, enz. gaan wij ook online voor je aan de slag. Je woning komt op onze nationale era.be website te staan (de derde meest bezochte immowebsite in België) en verschijnt bovendien op verschillende immoportalen.

En dat is nog niet alles. Wij communiceren jouw eigendom op een professionele manier via onze verschillende social media-kanalen. Alles om zoveel mogelijk mensen te bereiken en snel een geschikte kandidaat-koper te vinden!

FACEBOOK

Dagelijks zien de mensen onze Facebookposts voorbij komen. Weetjes, blogberichten, team foto's en video's, panden,  ...

ERA CEDIMMO heeft een onbetwistbare reputatie in Waals-Brabant. Speciaal voor jouw eigendom wordt door onze social media expert een gerichte Facebookcampagne opgezet naar een doordachte doelgroep.

Instagram

Ook op Instagram is ERA CEDIMMO actief. Advertenties die op Facebook verschijnen worden, indien van toepassing, meegenomen op Instagram. Zo bereiken we ook de jongere mensen die op zoek zijn naar een droomwoning in Waals-Brabant.

LinkedIn

Verkoop je een handelspand? Dan kunnen we dit ook perfect via LinkedIn communiceren, ons professioneel digitaal netwerkkanaal.