WELKOM BIJ ERA CEDIMMO

Je levenslange partner in vastgoed? Je bent aan het juiste adres!

ERA Cedimmo is een familiebedrijf in voortdurende ontwikkeling met een passie voor de vastgoedsector. Opgericht in 2013 in Eigenbrakel door Yves, Véronique en Cédric Demaerschalk, telt het nu vier kantoren in Waals-Brabant.

Kiezen voor ERA CEDIMMO is genieten van een makelaar met lokale verankering die beschikt over de troeven op nationaal niveau van het grootste vastgoednetwerk in België. Met een team van 20 medewerkers waar klanten een luisterend oor vinden, zelfs de meest veeleisender, biedt ERA CEDIMMO de meest complete service op de markt om de waarde jouw eigendom te verhogen, zowel voor verkoop als voor verhuur.

In het hart van de dorpen, onze kennis van de lokale vastgoedmarkt en onze nauwe banden met de winkels, verenigingen en clubs maken het verschil.

Ben je eigenaar en wil je jouw eigendom in alle rust verkopen of verhuren? Kom langs en ontmoet ons op het kantoor of neem contact met ons op!

Op zoek naar je droomwoning?

Bekijk snel of wij het verkopen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Je woning verkopen

Zorgeloos kopen of verkopen?

ERA comfort garantie

Blijf op de hoogte

Volg ons op social media

Een bewezen succesformule!

ERA Open Huizen Dag

Een glimlach op uw gezicht. Daar doen we het voor.

Klanten aan het woord

Voorkeur voor nieuwbouw?

Denkt u erover om uw huis, appartement, grond, bedrijf of vastgoedbelegging te verkopen

Neem vrijblijvend contact met ons op om ons advies te ontvangen.

Naast een nauwkeurige en realistische schatting kunnen wij u een uiterst efficiënte verkoopmethode aanbieden: exclusieve ERA-voordelen, professionele fotoreportage, video, virtuele bezichtiging,... Kwaliteit is onze prioriteit!

Wat het huren betreft, zijn wij vertrouwd met de steeds complexere wetgeving. Wij kunnen u helpen bij het vinden van een betrouwbare en solvabele huurder, het opstellen van het huurcontract en het bewaken van de huurgarantie.

ERA Cedimmo staat tot uw beschikking om al uw vragen in verband met vastgoed te beantwoorden.

Panden in de kijker van ERA Cedimmo