Leer ons beter kennen

Leer het team achter ons succesverhaal kennen en ontdek onze inspirerende werkomgeving. ERA BOSSUYT is jouw expert in regio: Wielsbeke, Ooigem, Sint-Baafs-Vijve, Anzegem, Vichte, Ingooigem, Gijzelbrechtegem, Waregem, Beveren-Leie, Desselgem, Sint-Eloois-Vijve, Zulte, Olsene, Machelen, Kruisem, Wortegem. Jouw droomwoning, zo gevonden. 

Bekijk ons aanbod en neem gerust contact op met het ERA kantoor in jouw buurt.

Huis verkopen met ERA Bossuyt

Onze diensten op een rijtje

Onze diensten

Huis verkocht op één dag dankzij de ERA Open Huizen Dag

Verkopen

Je woning verkopen doe je niet elke dag. Dit handige stappenplan heeft als doel je te informeren om zo de maximale prijs uit de verkoop van je huis of appartement te halen. 

Ken jij de waarde van je woning?

Vrijblijvende waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is? ERA beschikt over de beste tools om de correcte marktwaarde van je woning te berekenen en zo de troeven van je vastgoed op de beste manier te benadrukken.

Jouw eigendom verhuren met vastgoedkantoor ERA Bossuyt

Verhuren

Door jouw woning te verhuren, kan je een extra inkomstenstroom genereren en tegelijkertijd jouw vastgoedinvestering waardevol houden. Ontdek wat ERA doet om jouw woning te verhuren.

Huis kopen of huren? ERA Bossuyt is steeds bereikbaar.

Kopen

Jouw droomwoning? Zo gevonden. Onze deskundige makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw ideale thuis. Laat ons jou helpen bij het realiseren van je woonwensen.

Makelaar kleeft verhuurd op bord

Huren

Op zoek naar de ideale huurwoning? Onze toegewijde makelaars staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw perfecte thuis.

Verhuizen met ERA Bossuyt

Verhuizen

Verhuizen is een spannende tijd, maar ook een hele klus. Je moet veel regelen en je hebt veel te doen. Daarom wil ERA je graag helpen om het verhuizen zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen.

Makelaar op een werf van een nieuwbouwproject

Ontwikkelen

Het kopen van een nieuwbouwproject is een spannend avontuur. Bij ERA begrijpen we dat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is, en we zijn er om je te begeleiden.

Jouw woning wordt gezien

Marketing

ERA Bossuyt zorgt voor een doeltreffende marketing voor jouw eigendom te koop of te huur.  Zowel in het straatbeeld als op de sociale media valt jouw eigendom op. 

Aangename ervaring met dit professioneel team
Profile picture
Kurt Dumon
ERA Bossuyt
Zeer tevreden over het kantoor. Een snelle verkoop en een mooie prijs voor ons appartement ontvangen. Nogmaals bedankt aan Dirk en Veerle voor de lekkere fles champagne.
Profile picture
Koen Verhaeghe
ERA Bossuyt
Zeer tevreden van de begeleiding zowel tijdens de zoektocht naar een eigen woonst als de opvolging achteraf. Tijdens de zoektocht gaven ze tips met woonsten die vergelijkbaar waren met andere reeds bezochte woningen. De makelaars waren steeds vriendelijk en behulpzaam. Ze stonden steeds paraat met uitleg en advies. Achteraf regelmatig een berichtje gekregen om te luisteren of de verdere afhandeling vlot verliep. Zeker een aanrader!
Profile picture
Jasmien Vynckier
ERA Bossuyt
Bijzonder vlotte en professionele samenwerking.
Profile picture
JN DNT
ERA Bossuyt
Top service, lieve, gedreven mensen !!
Profile picture
Nadine Depaepe
ERA Bossuyt
ERA makelaars op de tribune tijdens ERA Kick-off.

Samenwerken of komen werken?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op, ons team staat klaar om je te helpen. Of ben je op zoek naar een uitdagende job waar elke dag anders is? Je droomjob is zo gevonden bij ERA BOSSUYT.

Met ERA BOSSUYT?Zo verkocht.

Een huis, appartement of grond verkopen is meer dan alleen een transactie. Het is het afscheid nemen van een plek waar je herinneringen hebt gemaakt. Bij ERA BOSSUYT ben je aan het juiste adres. We luisteren naar je wensen en geven het juiste advies bij alle vastgoedvragen.

ERA BOSSUYT is actief in: Wielsbeke, Ooigem, Sint-Baafs-Vijve, Anzegem, Vichte, Ingooigem, Gijzelbrechtegem, Waregem, Beveren-Leie, Sint-Eloois-Vijve, Zulte, Olsene, Machelen, Kruisem, Wortegem.