Virtueel woningen bezoeken

Professionele fotografie

Je bent op zoek naar een huis, appartement, handelspand of grond te koop? Dan start jouw zoektocht in de eerste plaats online, via de verschillende immosites zoals ERA.be, Immoweb, Zimmo. Op basis van de foto's zal je een eerste selectie van interessante eigendommen te koop of te huur gaan maken. Zijn de foto's niet professioneel en wordt het pand niet mooi gepresenteerd, dan zal je de interesse voor deze eigendom verliezen en komt het waarschijnlijk nooit tot een afspraak.

Het inschakelen van een vastgoedfotograaf is dan ook geen overbodige investering. Wij zorgen voor een professionele pandpresentatie en kiezen dan ook voor een professionele fotograaf om jouw eigendom weer te geven.

 

 

 

Virtual tour

Dankzij de Virtual Tour krijgen kandidaat-kopers een virtuele rondleiding in jouw huis of appartement. Potentiële kopers krijgen zo een realistisch beeld van de indeling, de positie en het volume van de kamers. Je stapt met andere woorden binnen in een virtuele wereld, die echt en zeer overtuigend overkomt. Dankzij deze rondleidingen zorgen we ervoor dat enkel de zeer geïnteresseerde kandidaten om een bezoek ter plaatse vragen. Dit zorgt ervoor dat we enkel kwaliteitsvolle bezoeken doen en jij, als verkoper, minder tijd hoeft vrij te maken om de mensen te verwelkomen.