Social Media

Elke dag zet ERA Bossuyt zich in om jouw huis of appartement zo vlot mogelijk te verkopen. Met ERA wordt je gezien. Naast alle offline inspanningen zoals onze te koop-borden in het straatbeeld, onze stickers, ERA magics, fotografie, etalage affiches, advertenties, enz. gaan wij ook online voor je aan de slag. Je woning komt op onze nationale era.be website te staan (de derde meest bezochte immowebsite in België) en verschijnt bovendien op verschillende immoportalen.

Maar wist je dat wij jouw eigendom ook op een professionele manier via onze verschillende social media-kanalen aan geïnteresseerden presenteren? Alles om zoveel mogelijk mensen te bereiken en snel een geschikte kandidaat-koper te vinden!

ERA Bossuyt op Facebook

Facebook

Dagelijks zien de mensen onze Facebookposts voorbij komen. Weetjes, blogberichten, team foto's en video's, panden,  ... De naambekendheid van ERA Bossuyt in de streek is dan ook groot. Speciaal voor jouw woning wordt door onze social media expert een gerichte Facebookcampagne opgezet naar een doordachte doelgroep. Alle bezoekers aan onze ERA.be website worden bijgehouden en voorgesteld in statistieken. De resultaten hiervan kan de vastgoedmakelaar voorleggen via het verkoopverslag.

ERA Bossuyt op Instagram

Instagram

Hoe populair Facebook ook is, Instagram wordt steeds belangrijker in de social media. ERA Bossuyt is hier ook actief aanwezig. Advertenties die op Facebook verschijnen worden, indien van toepassing, meegenomen op Instagram. Zo bereiken we ook de jongere mensen die op zoek zijn naar een leuke starterswoning. 

ERA Bossuyt op WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp

Chat met ons via het nummer 0499/37 19 74

Voeg ons nummer toe aan je contacten of klik op deze link om meteen met ons te WhatsAppen. Wij zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u30 en op zaterdag van 9u tot 12u. We helpen je met plezier verder!

Als eerste op de hoogte zijn van een nieuwe woning te koop? Schrijf je in op onze WhatsApp-lijst per regio.*

* We ontvangen automatisch een berichtje en voegen je toe aan de juiste lijst. Zorg er wel voor dat jouw voor- en achternaam bij het berichtje vermeld staan.
Lees hier wat we doen met jouw gegevens

ERA Bossuyt op Linked In

Linked In

Verkoop je een handelspand of investeringspand? Dan kunnen we dit ook perfect via Linked In communiceren, ons professioneel digitaal netwerkkanaal

ERA Bossuyt ook op Pinterest

ERA Bossuyt op Pinterest

Op Pinterest vind je tal van woningpresentaties, leuke vastgoedquotes en tal van leuke ideetjes over alles wat met vastgoed te maken heeft.

YouTube

ERA Bossuyt speelt altijd in op marketingtrends die voor onze verkopers interessant kunnen zijn. Nu we in het video tijdperk zitten, maken we dan ook regelmatig filmpjes of die we op het nationale YouTube kanaal van ERA Belgium plaatsen. In onze immo video's vertellen we over de werking binnen immokantoor ERA Bossuyt, stellen we ons vastgoed team voor, gunnen we je een blik achter de schermen in de wereld van het vastgoed of stellen we woningen voor.

Wist je dat ERA bovendien het eerste vastgoednetwerk is dat webinars organiseert? Webinars zijn online 'seminars' waarin we al je vragen over vastgoed beantwoorden. Een unicum in de sector! 

In ons eerste webinar vertellen Karine en Johan over het onderwerp: 'Waarom staat mijn huis al zo lang te koop?'