Met ERA Bossuyt val je op!

Elke dag zet ERA Bossuyt zich in om jouw huis of appartement zo vlot mogelijk te verkopen. Met ERA word je gezien. Naast alle offline inspanningen zoals onze te koop-borden in het straatbeeld, onze stickers, ERA magics, fotografie, etalage affiches, advertenties, enz. gaan wij ook online voor je aan de slag. Je woning komt op onze nationale era.be website te staan (de derde meest bezochte immowebsite in België) en verschijnt bovendien op verschillende immoportalen.

Maar wist je dat wij jouw eigendom ook op een professionele manier via onze verschillende social media-kanalen aan geïnteresseerden presenteren? Alles om zoveel mogelijk mensen te bereiken en snel een geschikte kandidaat-koper te vinden!

Wie zijn woning verkoopt of verhuurd met ERA Bossuyt kan rekenen op een doeltreffende marketingcampagne om jouw eigendom zoveel mogelijk in de kijker te plaatsen.

 

Naast een uitgebreide digitale marketingcampagne zetten wij ook volop in op offline marketing.

Buren maken vaak de beste mond-tot-mondreclame voor onroerend goed dat te koop staat. Als ze zelf graag in uw wijk wonen, laten ze dat met plezier weten aan iemand anders die een woning zoekt.
Of ze willen meteen zelf in uw woning intrekken. Daarom heeft ERA een speciale mailing gecreëerd om uw vastgoed in uw buurt bekend te maken: de Magic kaart. 

Daarnaast zijn wij overtuigd dat een mooie presentatie van uw woning, appartement, grond of handelspand ervoor zorgt dat jouw eigendom vlot verkocht wordt. Daarom maken wij van iedere eigendom te koop een prachtige luxebrochure. Zo kan de kandidaat-koper de woning of het appartement die hij wenst aan te kopen aan iedereen voorstellen. En ook de verkoper is blij een aandenken te hebben aan zijn verkochte woning of appartement.

Ook in de lokale pers adverteren we geregeld met ons aanbod te koop.

Met ERA Bossuyt wordt jouw eigendom gezien!

Overweeg je met ons samen te werken voor de verhuur of verkoop van je eigendom?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op.