ERA Bossuyt houdt u op de hoogte

Op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in het vastgoed

ERA Bossuyt wilt jou op de hoogte houden van alle wijzigingen in de wetgeving, marktsituaties, premies... verbonden met het vastgoed. Want soms zien we het bos door de bomen niet meer. Op geregelde tijdstippen worden er mailings verstuurd naar ons klantenbestand. Wil je deze mails ook ontvangen, dan kan je hier inschrijven.  Of hou onze website in de gaten, hier kan je maandelijks de info terugvinden die wij voor jou verzamelt hebben.

Een overzicht van de premies

Er bestaan heel veel soorten premies, bonussen, toelages, kortingen en steunmaatregelen. En waar kunnen we allemaal terecht voor deze premies?

Initiatief nemen is de boodschap.  Wie niet vraagt, niet krijgt.  Ga langs bij uw gemeente, vraag advies via de overheid....

ERA Bossuyt kan je advies geven en is sowieso ook een meerwaarde, dus aarzel niet om binnen te stappen en gewoon de vraag te stellen.

Een overzicht vindt u hier:

Meer info vindt je hier 

 

ERA België bestaat 25 jaar

Wist je dat ERA België in 2020 zijn 25 jaar viert? 25 jaar ervaring en ondertussen een heel mooi netwerk opgebouwd. Zo zijn er momenteel +/- 110 ERA kantoren verdeeld over gans België. ERA neemt het vastgoed en zijn klanten serieus. Doorheen het volledige koop- of verkoopproces staan wij u bij met raad en daad. En dat is ook zo voor wie wil huren of verhuren.  Wil u meer weten over de unieke aanpak van een ERA makelaar? Lees meer 

Welkom bij ERA Bossuyt

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Bossuyt