Royale

198 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

Royale, jouw nieuwe thuis op de Grote Markt van Sint-Niklaas

Op de Grote Markt in Sint-Niklaas kan jij binnenkort jouw nieuwe thuis vinden! Wonen in luxe op een uiterst centrale ligging in het Waasland. "Royale" is een modern & kwalitatief nieuwbouwproject, waarbij ruimte, licht en luxueuze afwerking centraal staan. Het project bestaat uit 8 appartementen, 1 penthouse en 2 handelszaken. Bij de appartementen heb je de keuze uit één, twee of drie slaapkamers.

Door het gebruik van kwalitatieve materialen, geothermische warmtepomp met vloerverwarming, een mechanisch ventilatiesysteem, behaalt het project een E-PEIL van maximum E30. Hierdoor is dit Bijna-Energie-Neutraal en bespaar je de eerste 5 jaar op je onroerende voorheffing.

Dit project valt trouwens ook onder het verlaagde BTW percentage van slechts 6% BTW. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Zie jij jezelf hier binnenkort thuiskomen?

Neem gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer over dit unieke project!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *