Residentie Dokter Roosens

De nieuwbouwresidentie “Dokter Roosens“ is in vele opzichten uitzonderlijk te noemen. De uitstekende ligging combineert het beste van twee werelden: een open groene tuinzone én het marktplein van Roosdaal op wandelafstand. De tijdloze architectuur en het open karakter van het gebouw bieden zonder meer een optimaal wooncomfort. De talrijke grote raampartijen verzekeren een maximale lichtinval, en de grote, zonnige woonterrassen zorgen voor een exclusief buitengevoel. 

Residentie “Dokter Roosens“ is een kleinschalig, kwaliteitsvol nieuwbouwproject met 15 uiterst comfortabele en stijlvolle 2- en 3-slaapkamerappartementen met woonoppervlaktes die variëren van 93 m² tot 145 m². De indeling van elk appartement werd ontworpen met de grootste aandacht voor uw leefcomfort. Elk appartement op de eerste verdieping heeft een aangenaam terras met een  uitstekende zuidwest oriëntatie. De gelijkvloerse appartementen zijn voorzien van een terras en privé tuin in het afgesloten groene binnengebied. De 2 duplex penthousen beschikken over riante woonterrassen op de hoogste verdieping van het gebouw. Op de ondergrondse verdieping bevinden zich de 15 parkeerplaatsen of garageboxen.

Onze BEN-appartementen zijn het resultaat van een weldoordachte stijl- en energiestudie die geleid heeft tot een uitzonderlijk evenwicht tussen lichtinval, buitenruimte, elegantie, groen en privacy. Ook de duurzaamheid van dit project is een evidentie. Dankzij o.m. een doorgedreven dak-, gevel- en geluidsisolatie, hoogrendementsglas, zonnepanelen en een zuinig geothermisch verwarmingssysteem, legt het gebouw een zeer gunstige energieprestatie (maximum E-20) voor. Voor u als nieuwe eigenaar zal dit ongetwijfeld een positieve impact hebben op uw energiefactuur, én op uw dagelijkse leefcomfort dankzij onze installatie van een geothermische warmtepomp en zonnepanelen voor uw vloerverwarming, warm water en passieve koeling.
 
Had u graag meer informatie over Residentie DOKTER ROOSENS ? Wij staan u graag te woord ! Verkoopprijzen vanaf  270.000 €. Verkoop constructie aan 21% BTW en grond aan 10 % verkooprechten. Op www.residentie-dokterroosens.be vindt u alvast een eerste voorstelling van dit uitzonderlijke project !

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *

ERA Visie Plus

Arsenaalstraat 7 21730 Asse
Michel Van Den Meersschaut
Michel Van Den Meersschaut