Residentie CAVALLO.

1 Handelspand, 9 Appartementen
Adres: Holstraat 80-82 , 8790, Waregem
Energiebewust, ecologisch en future proof gebouwd nieuwbouwproject "residentie Cavallo"

De voordelen van dit project

Residentie Cavallo, luxueuze en unieke nieuwbouwappartementen tegenover de Hippodroom en op wandelafstand van het centrum van Waregem.


Dit prachtige nieuwbouwproject telt 9 luxe- appartementen met ondergrondse brede parkeerplaatsen en ruime private bergingen en 1 polyvalente handelsruimte met 6 parkeerplaatsen op het perceel zelf. Keuze tussen een één- of tweeslaapkamerappartement met ofwel een inpandig terras of een uitpandig zonovergoten terras. Voor elk wat wils...


Het gebouw werd opgetrokken in een betonnen structuur, die via een gemeenschappelijke warmtepomp gekoeld en verwarmd kan worden ( tot 70% besparing op verwarmingskosten ). Alle appartementen hebben vloerverwarming met private condensatieketel en zijn ontworpen met het doorzonprincipe. Zowel 's ochtends als 's avonds kan je hier genieten van het licht en doorzicht doorheen de leefruimte. Gecombineerd met de hoge raampartijen (loftgevoel) en de hoge afwerkingsgraad, biedt residentie Cavallo een ultiem wooncomfort.


Het gebouw wordt op een duurzame manier voorzien van een basis koeling en verwarming. (Zonder de verwarming aan te leggen streeft de warmtepomp naar een kamertemperatuur van 16 graden ) Hiervoor wordt betonkernactivering gebruikt. Dit systeem wordt bijv. ook gebruikt in de bibliotheek van Waregem.


Deze appartementen werden ondertussen volledig afgewerkt en zijn onmiddellijk beschikbaar.

Op deze prijs is nog 21% btw verschuldigd, vraag zeker naar de voorwaarden!


Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Jérôme 056/61.10.10 of jerome@immobossuyt.be

Investeer in vastgoed

Dit project heeft units die geschikt zijn als investering. Gebruik onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact met ons op.