Patersvat Diksmuide

21 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Welkom bij ons nieuwbouwproject het Patersvat in het centrum van Diksmuide! We zijn verheugd om u te informeren over de geweldige kenmerken en voordelen van dit project met 40 appartementen. Onze appartementen variëren in grootte van 81 m² tot 133 m² en bieden verschillende types, variërend van 1 tot 3 slaapkamers.


Een van de grote voordelen van dit project is de centrale ligging. De Grote Markt ligt op slechts 5 minuten loopafstand, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de bruisende sfeer van het stadscentrum. Bovendien is het openbaar vervoer nabij.


Het ontwerp van het project is toevertrouwd aan het vooruitstrevende architectenbureau WIELFAERT, dat met zorg en aandacht heeft gewerkt aan het gebruiksgenot van de bewoners. We hebben veel aandacht besteed aan het creëren van een comfortabele leefruimte met moderne voorzieningen en hoogwaardige afwerkingen.


Daarnaast zijn onze appartementen energiezuinig, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook uw energiekosten verlaagt. We hebben geïnvesteerd in duurzame technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat uw woongenot hand in hand gaat met milieuvriendelijkheid.


Parkeerproblemen behoren ook tot het verleden in ons project. We hebben ruime parkeerplekken, zowel bovengronds als ondergronds, zodat u altijd een veilige en handige plek heeft om uw voertuig te parkeren.


Kortom, ons nieuwbouwproject in het centrum van Diksmuide biedt een unieke kans om te genieten van een comfortabel en stijlvol appartement op een ideale locatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een bezichtiging. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons project en u te helpen uw droom appartement te vinden.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *