Patersvat Diksmuide.

15 Appartements
Adresse : Stationsstraat 4 , 8600, Diksmuide
.
Stationsstraat28600DiksmuideBelgium-5_web.jpg
13 % vendu

Les avantages de ce projet

Welkom bij ons nieuwbouwproject in het centrum van Diksmuide! We zijn verheugd om u te informeren over de geweldige kenmerken en voordelen van dit project met 40 appartementen. Onze appartementen variëren in grootte van 81 m² tot 133 m² en bieden verschillende types, variërend van 1 tot 3 slaapkamers.


Een van de grote voordelen van dit project is de centrale ligging. De Grote Markt ligt op slechts 5 minuten loopafstand, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de bruisende sfeer van het stadscentrum. Bovendien is het openbaar vervoer nabij, waardoor u moeiteloos kunt reizen naar andere delen van de stad.


Het ontwerp van het project is toevertrouwd aan het vooruitstrevende architectenbureau WIELFAERT, dat met zorg en aandacht heeft gewerkt aan het gebruiksgenot van de bewoners. We hebben veel aandacht besteed aan het creëren van een comfortabele leefruimte met moderne voorzieningen en hoogwaardige afwerkingen.


Daarnaast zijn onze appartementen energiezuinig, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook uw energiekosten verlaagt. We hebben geïnvesteerd in duurzame technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat uw woongenot hand in hand gaat met milieuvriendelijkheid.


Parkeerproblemen behoren ook tot het verleden in ons project. We hebben ruime parkeerplekken, zowel bovengronds als ondergronds, zodat u altijd een veilige en handige plek heeft om uw voertuig te parkeren.


Kortom, ons nieuwbouwproject in het centrum van Diksmuide biedt een unieke kans om te genieten van een comfortabel en stijlvol appartement op een ideale locatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een bezichtiging. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons project en u te helpen uw droomwoning te vinden.

Lucas Porreye
Intéressé(e) ?

Investir dans l'immobilier

Ce projet comprend des unités qui peuvent faire l'objet d'un investissement. Utilisez notre simulateur pour calculer votre retour sur investissement ou contactez-nous.