Krijgsbaan

41 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

 

Krijgsbaan, jouw nieuwe thuis in Temse

Op de uiterst centraal gelegen Krijgsbaan in Temse kan jij binnenkort jouw nieuwe thuis vinden. Dit kleinschalige project omvat 6 kwalitatieve & ruime appartementen die jij nog volledig naar jouw smaak & stijl kan afwerken en inrichten. De grootste troef van dit project is natuurlijk het uitzicht. Vanop jouw ruim terras achteraan heb je een prachtig zicht op de weidse groene velden!

Ook de energiezuinigheid is hier een groot voordeel. Door het gebruik van een warmtepomp, zonnepanelen en ventilatiesysteem halen alle appartementen een E-peil van maximum E20, waardoor je niet alleen energiezuinig zal wonen, maar je wordt ook volledig vrijgesteld van je onroerende voorheffing gedurende 5 jaar

De afwerking van de appartementen kan bijna starten, wees er dus snel bij!

Zie jij jezelf hier al thuiskomen?

Neem gerust contact met ons op & we helpen je graag verder!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *