Belvedère

 

Belvedère staat voor meer dan groen wonen. Belvedère te Lokeren is jouw ideale woondroom.

De energiezuinige nieuwbouwresidentie Belvedère is rustig gelegen in een schitterend landschapspark. De omgeving is nagenoeg schitterend. Met de heraangelegde Vondelbeek, dat als levensader door het park stroomt, is Belvedère de blikvanger van deze bruisende nieuwe buurt in Lokeren. Kom  hier alles te weten over het nieuwbouwproject. 
De appartementen hebben 1 of 2 slaapkamers. Ieder appartement beschikt over een ruim terras van minsten 9 m² en grote raampartijen die heel wat ruimte en licht bieden. Het gehele project wordt energiezuinig afgewerkt. Bekijk hier alle beschikbare units
Daar de werken reeds gestart  zijn, biedt Belvedère ook heel wat perspectieven als je op zoek bent naar een investering.  

Belvedère in cijfers

 • 78 appartementen Te koop Belvedère Lokeren

  78 appartementen

  Met elk een ruim terras en goede oriëntatie. Het interieur kun je zelf naar smaak kiezen. 

 • Gemeenschappelijke ruimte Belvedere Lokeren

  1 gemeenschappelijke ruimte

  Hier kan je een verjaardagsfeestje organiseren, een streepje zon meepikken met je gasten of andere leuke activiteiten organiseren. 

 • gemeenschappelijk park te koop belvedere lokeren

  1 kindvriendelijk park

  Uitgerust met allerlei klim- en speelplezier/speeltuigen. Menselijk contact. Persoonlijke verbinding.

Belvedère in beelden

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.