Belvedère

Rustig gelegen, energiezuinige nieuwbouwresidentie “Belvedère”, gelegen in een schitterend landschapspark met de heraangelegde vondelbeek als levensader.


Aan de rand van het centrum en toch midden in het groen worden kwalitatief hoog afgewerkte appartementen gerealiseerd. Belvedère beschikt over een gemeenschappelijke ruimte met een collectieve tuin waar de bewoners het verlengde van hun privé vinden. Daarnaast is er ook een lichtrijke werkomgeving die je kan gebruiken als co-working space. 

De appartementen hebben 1 of 2 slaapkamers. Ieder appartement beschikt over een ruim terras van minsten 9 m2 en grote raampartijen die heel wat ruimte en licht bieden.

Het gehele project wordt energiezuinig afgewerkt. 


De unieke ligging, op wandelafstand van het centrum en met een vooraanzicht op het park geven dit project een extra dimensie.

Het interieur van de appartementen kan naar wens afgewerkt worden.


Neem vrijblijvend contact op voor gedetailleerde informatie.

Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone *