Professionele en unieke waardebepaling

Een waardevol afscheid van uw grond of woning

U verkoopt uw eigendom? Dat verdient een grondige aanpak. Wij starten met een correcte marktwaarde te bepalen aan de hand van onze uitgebreide marktanalyse. We zetten de troeven van uw vastgoed op een rijtje. Op deze objectieve manier van waardebepaling komt u te weten wat de correcte prijs voor uw eigendom is en dit zorgt voor een snelle verkoop.

Een onderzoek in 4 stappen

  • Een realistische prijsberekening: we berekenen een concurrentiële marktprijs voor uw vastgoed, het is niet alleen gebaseerd op onze onderzoeksresultaten, maar ook op onze kennis van de huidige vastgoedprijzen en de actuele trends in de streek.
  • Een kwalitatief vergelijkend onderzoek: wij vergelijken uw eigendom met soortgelijke eigendommen die recent door onze makelaars verkocht werden. De vergelijkingspunten zijn onder meer oppervlakte, ouderdom, staat, uitrusting, vraag- en verkoopprijs en de duur van de verkoop.
  • Een beoordeling van de verkooptroeven: er zijn zeker nog andere belangrijke factoren naast de prijs, zoals de omgeving, hoe uw vastgoed in de markt ligt. Wij overlopen samen met u de sterke en minder sterke punten van uw vastgoed.
  • Tenslotte krijgt u een gedetailleerd verslag van de vergelijkingen, evaluaties en de resultaten. En om uw onroerend goed alle kansen te geven krijgt u van ons nog enkele concrete opfrissingstips (zie ook: ERA Bezoekwijzer).
tips-verkopen-schoten