Testimonials

Met ERA Wonen naar het eerste hoofdstuk

Een woning betekent veel meer dan vier muren en een dak. Als je een nieuwe woning koopt, krijg je er meteen nieuwe buren, nieuwe winkels en een nieuwe omgeving bij. Kortom, je schrijft de eerste zinnen van een nieuw levensverhaal. Heel anders is het dan weer als je jouw woning verkoopt. Niet makkelijk, want je neemt afscheid van een plek waar je hebt getwijfeld en gekozen, gelachen en gehuild, gevloekt en liefgehad. Je slaat een bladzijde van je leven om. Ook voor jou is het tijd voor een nieuw verhaal.

Hieronder kun je de ervaringen lezen van klanten die graag de start van hun nieuw verhaal met jou delen. 
We bedanken graag iedereen voor het vertrouwen in ERA Wonen als makelaar, partner en vertrouwenspersoon. We doen dagelijks ons uiterste best om iedereen van de best mogelijke service en diensten te laten genieten. We leren dan ook veel uit jullie feedback. 

Ivo & Michelle

"Bijna niet te geloven dat ons huis verkocht is in een maand tijd... En dat aan een heel mooie prijs. Als we iets over ERA Wonen kunnen zeggen dan is het: Wil je een huis kopen of verkopen? Neem contact op met ERA Wonen! Ze zijn professioneel, eerlijk en doen alles voor hun klanten! Matthias, Thomas en het team, jullie zijn super!"

Tevreden koper & verkoper!

Verkocht!

"Ze hebben een nieuwe realistische schatting gemaakt, dus het verhaal dat alle makelaars te hoog schatten ‘om hun % te halen’, kan ik hier volledig tegenspreken"

Carine

Hier doen we het voor!

Patrick & Linda

Bij deze wil ik het ERA Wonen team van Sint-Niklaas hartelijk danken. Ons huis stond al maanden te koop zonder succes. Wij hebben dan de overstap gedaan naar ERA Wonen en zij hebben ons huis kunnen verkopen binnen de 3 weken... TOP... Alle verdiensten gaan naar onze gedreven verkoper uit. Wij kunnen aan iedereen ERA Wonen aanbevelen en zijn hun zeer dankbaar. ERA Wonen proficiat, goed bezig!
"De makelaar was ook heel eerlijk en deed geen valse beloftes. ... Wij hadden direct een goed gevoel bij ERA Wonen en beslisten al snel om met hen in zee te gaan."

Karine & Emmy

Yes!

"Pas dan realiseert men de perfecte en indrukwekkende werking van het ganse team."

Louis

"De bereikbaarheid van de makelaar was opvallend, je kon werkelijk op elk moment van de dag en avond bij hem terecht met vragen."

Guido & Ann

"Een jong team dat nog veel spirit heeft en met veel inzet het ver wil schoppen ten dienste van zowel de koper als de verkoper."

Familie De Wilde

Happy happy happy!

Kimberly Vercauteren

"Van harte bedankt ERA Wonen, in de eerste plaats voor jullie menselijkheid en niet in het minst voor jullie professionaliteit."

Walter & Rita

Nancy & Marc

Wij zijn met ERA scheep gegaan omdat we een zeer klare, duidelijke en oprechte voorstelling gehad hebben van ons huis. Jullie spraken over hetgeen belangrijk was en wat er moest duidelijk gemaakt worden aan de mogelijke koper. Daarbij zijn jullie een jong, vriendelijk en dynamisch duo dat zich volledig voor de zaak inzet. Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede verkoop van ons huis.
"Hun professionele aanpak en de manier om met de verkoper en de koper te communiceren in een sfeer van wederzijds vertrouwen is werkelijk subliem."

Georges

"Wat ons ook enorm is bevallen bij ERA Wonen, is dat de service niet ophield op het moment dat ons huis verkocht was."

familie Verlaeckt - Van Landeghem

Johan Dhondt

"Toen we enkele maanden geleden opnieuw een huis wouden verkopen was de keuze dan ook snel gemaakt."

Familie Vandenhende

Bart Van Vlierberghe

"ERA Wonen spande voor ons duidelijk de kroon."

Wim & Jan

"Deskundig en professioneel, maar ook met veel empathie "

Chris & Natasja

Sotirios

Ik heb Era ‎Wonen enkele jaren geleden via een jonge en getalenteerde makelaar leren kennen, Matthias. Ik vond toen al dat ERA Wonen een aan te bevelen immobiliënkantoor was. Nu is Matthias doorgegroeid en heb ik andere medewerkers leren kennen. Eén ding hebben ze allemaal gemeen, het zijn echte professionals! Bedankt voor alles.
"Vijf dagen later was het huis verkocht. Als mensen in de toekomst zullen vragen of ik iemand ken voor de verkoop van hun huis, één naam: “ERA Wonen!"

Johan Daleman