Overname Immo At Home

Geachte,

Immo At Home hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons kantoor. Sinds 2002 is Immo At Home actief in het verkopen, verhuren en beheren van residentieel vastgoed en ondertussen uitgegroeid tot een vaste stabiele waarde in de streek. Gezien de vastgoedmarkt continu innoveert en de klant steeds centraal staat, is beslist om onze krachten te bundelen met ERA Wonen om zo steeds een optimale service te kunnen garanderen alsook de klanten te laten genieten van hun marketing tools, met als doel sneller tot verkoop of verhuur te kunnen overgaan.

Welke wijzigingen gebeuren er:

De verkoop- en verhuuractiviteiten worden geïntegreerd binnen het netwerk van ERA Wonen. U kan hiervoor terecht bij ERA Wonen te Temse, gelegen Markt 7 alsook in het hoofdkantoor te Sint-Niklaas, gelegen Gentse Baan 45 A of één van de bijkantoren. Ook daar zal u de vertrouwde gezichten van Immo At Home terugzien. U kan ook de medewerkers bellen op hun vertrouwd GSM nummer.

Wat betreft de syndicactiviteiten verandert er voor u als eigenaar niets. De beheersovereenkomst met de VME blijft doorlopen. Het voltallige Immo At Home team blijft behouden. Uw dossier wordt nog steeds met de grootste zorg verwerkt.
De locatie blijft behouden. Namelijk het vertrouwde pand gelegen in de Akkerstraat 7 te Temse. De syndic-afdeling is nog steeds bereikbaar via het webplatform op www.immoathome.be en via de permanentienummers die gea cheerd zijn in de inkomhal van het appartementsgebouw. Wij werken dagelijks met open deuren maar zien ook de noodzaak in om meer aanwezig te zijn in uw residentie vandaar gewijzigde openingsuren:

Maandag:        14u-18u
Dinsdag:           9u-12u30
Woensdag:       9u-12u30
Donderdag:      9u-12u30
Vrijdag:             14u-18u

Permanentie is ten allen tijde voorzien via de permanentienummers en uiteraard blijven wij beschikbaar zowel telefonisch als persoonlijk. Wij wensen u te bedanken voor het jarenlang gestelde vertrouwen in ons kantoor en wensen u te informeren dat ons vast team u ook in de toekomst blijvend ten dienste zal staan. Caroline, Joris, Martine, Christophe, Robin V, Pieter, Mireille en Robin P. kijken alvast uit naar een verdere positieve samenwerking.

Met vriendelijke groeten,
Caroline