Het verhaal van Wim en Jan

Wim en Jan waren zodanig tevreden over de service bij de aankoop van hun nieuwe woning, dat ze besloten hun huidige woning te koop te plaatsen met ERA Wonen. Wij zijn blij dat we hen zowel met de aan- als de verkoop mochten begeleiden en wensen hen verder veel succes! Lees de getuigenis van Wim en Jan onder de foto. 

"We hadden al eerdere ervaringen met immokantoren maar ERA spande voor ons duidelijk de kroon. Niet alleen kregen we correcte informatie en munten ze uit in professionaliteit. Johan en Raf kwamen ook erg spontaan over zonder iets te willen forceren. We hebben dan ook met een ontspannen gevoel de aankoop van ons droomhuis kunnen finaliseren. Alles werd tot in de puntjes geregeld door ERA. We waren zo tevreden dat we prompt besloten hebben onze andere woning via ERA te koop te zetten. Perfecte service met perfecte mensen die de nodige kennis van zaken hebben!"


Ben jij net als Wim en Jan op zoek naar een nieuw woning? Bekijk ons aanbod huizen te koop of appartementen te koop. Jouw droomwoning reeds gevonden en wil je jouw huidige woning verkopen? Aarzelf dan niet om contact met ons op te nemen en kom te weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Tot dan?