Het verhaal van Walter en Rita

ERA Wonen kon het vertrouwen van Walter en Rita in de immobiliënsector herwinnen. Lees hieronder het verhaal van hun woelige verkoop.

"ERA Wonen - Ons vertrouwen herwonnen.

Ons huis met grote tuin, waar we 23 jaar gelukkig leefden met onze kinderen, werd te groot nu ze het huis uit zouden gaan. Al gauw vonden we een nieuwer huis met kleine tuin naar onze zin en stond ons huis te koop. Met de eerste vastgoedmakelaar kwam er niet veel schot in de zaak. Dat maakte ons na verloop van tijd ongerust en ons vertrouwen in de makelaarswereld kreeg een serieuze knauw. Toen we na 6 maand de vraag van ERA Wonen kregen om met hen in zee te gaan, stonden we hier eerder weigerachtig tegenover. We lieten de makelaar zijn uitleg doen, hij liet ons de tijd en de ruimte om alles te laten bezinken. Door zijn onbevooroordeeldheid naar andere vastgoedkantoren en zijn eerlijkheid, de transparantie waarmee ERA werkt, ondertekenden we toch een verkoopovereenkomst.

Ten allen tijde konden we bij onze dossierbeheerder terecht met bedenkingen en vragen, hij gaf ons zeer regelmatig duidelijke feedback over het verkoopproces. Telkens opnieuw stonden we versteld van zijn enthousiasme en onwankelbaar geloof in de goede afloop. En hij kreeg gelijk. We konden ons huis verkopen, toch nog aan een mooie prijs en aan een koppel waarbij we een goed gevoel hadden. We werden er helemaal blij van om te zien hoe graag de kopers ons huis wilden en hoe ze het zouden renoveren. En binnenkort speelt er in de tuin, waar wij zoveel tijd doorbrachten, weer een kindje.

Van harte bedankt ERA Wonen, in de eerste plaats voor jullie menselijkheid en niet in het minst voor jullie professionaliteit. Zoveel we kunnen, maken we reclame voor jullie vastgoedkantoor. ERA is een prima keuze!"


Loopt de verkoop van jouw eigendom ook niet zo vlot als je zelf had gehoopt? Onze makelaars leggen jou graag tijdens een kopje koffie uit waar wij een meerwaarde kunnen creëren. Neem gerust contact met ons op indien je jouw woning wenst te verkopen of verhuren