Het verhaal van Heidi en Jan

Heidi en Jan leerden ERA Wonen kennen tijdens een bezoek aan een pand die ze uiteindelijk niet aankochten. Op het moment dat zij hun droomwoning vonden en hun huidige woning te koop wilden stellen dachten ze terug aan de service die ze enkele weken daarvoor hadden gekregen. Zij besloten dan ook voor de verkoop van hun woning in zee te gaan met ERA Wonen. Ontdek het verhaal van Heidi en Jan onder de foto. 

"Onze eerste kennismaking met ERA was via een rondleiding door Thijs bij onze prille zoektocht naar een nieuwe woning.  Het contact was aangenaam, vlot, professioneel,  vriendelijk en to the point. De zorg en aandacht voor feedback na het bezoekmoment wees op een grote klantgerichtheid. Ook de brochure van het huis vonden wij zeer verzorgd. We vertelden onze plannen om onze eigen woning particulier te verkopen. Zonder opdringerig te zijn bood hij zijn contactgegevens voor een vrijblijvend gesprek aan. De goede service bleef in onze hoofden nawerken, en we besloten toch op het aanbod in te gaan. De foto’s van ons huis waren prachtig. Op de eerste bezoekdag hadden we dan ook, binnen de week na bekendmaking, 8 kijkers. Daaruit kregen we ook een effectief bod, waarop we na onderhandeling door ERA zijn ingegaan.  We hadden vertrouwen, maar dat het zo snel ging gaan hadden we niet durven dromen."


Wil jij ook graag een snelle verkoop van jouw huis, appartement of opbrengsteigendom? Contacteer de ERA makelaar in jouw buurt en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Wens je jouw eigendom te verhuren? Ook hiermee kunnen wij jou verder helpen.