Het verhaal van Georges

Een ERA makelaar doet vaak veel meer dan je denkt, dat ondervond ook Georges. Lees hieronder zijn verhaal.

"Na mijn 80ste verjaardag in 2011 heb ik mij ingeschreven op de wachtlijst voor een serviceflat in Heilig Hart Tereken te Sint-Niklaas. De gemiddelde wachttijd bedroeg toen ± 2 jaar. Toen ik de zekerheid had om in een serviceflat te kunnen intrekken, heb ik besloten om mijn woning te verkopen. Via de notaris werd mijn woning te koop aangeboden in het notarisblad en op immoweb.be. De eerste weken kregen wij een aantal bezoekers, maar weinig geïnteresseerde kopers. Na een 2-tal maanden boden zich enkele vastgoedmakelaars aan om mijn woning te verkopen.

Het contact met ERA Wonen verliep van in het begin super goed. Ze hebben een nauwkeurige studie gemaakt met een heel gedetailleerde waardebepaling van de woning. Ik kreeg deze schatting in een zeer verzorgde brochure met alle info en foto's van de woning. Ik ben dan ook heel tevreden over de samenwerking met het team van ERA Wonen te Sint-Niklaas. Hun professionele aanpak en de manier om met de verkoper en de koper te communiceren in een sfeer van wederzijds vertrouwen is werkelijk subliem. Zo is hij mijn huis binnen een termijn van 2 weken tijd verkocht. Nu kan ik mijn verhuis naar mijn serviceflat voorbereiden en tevreden vertrekken naar mijn nieuwe woonst!"


Wil je net als Georges jouw huis in Sint-Niklaas verkopen? Of ben je juist op zoek naar een huis of appartement te koop in Sint-Niklaas? ERA Wonen kan jou verder helpen. Want een woning verkopen houdt veel meer in dan je denkt. Neem gerust contact met ons op voor een gedetailleerde waardebepaling