Het verhaal van familie Verlaeckt - Van Landeghem

Yes, verkocht op het eerste bezoekmoment! Sneller dan verwacht. Te snel dan verwacht? Want de oplevering van het nieuwbouwappartement was nog niet voor direct ... ERA Wonen onderhandelde voor de familie Verlaeckt - Van Landeghem de ideale tussenoplossing. 

Met de aankoop van een appartement in zicht, was de tijd gekomen om ons huis te verkopen. Op aanraden van verschillende vrienden kwamen we terecht bij ERA Wonen. Bij de eerste ontmoeting met Johan hadden we onmiddellijk een goed gevoel en was onze beslissing om met hen te werken snel genomen. Al onze vragen werden vriendelijk onthaald en snel beantwoord. De manier van werken werd ons duidelijk uitgelegd, zodat we goed voorbereid waren op deze, toch wel ingrijpende, gebeurtenis.

Er werden gedetailleerde foto's genomen en een mapje aangemaakt met alle info, foto's ... van het huis wat tevens een mooi aandenken is voor ons. Met enige zenuwachtigheid keken we uit of er interesse zou zijn in ons huis maar al vlug bleek dat we de juiste keuze gemaakt hadden om met ERA Wonen samen te werken. Alles werd perfect voorbereid en tot onze grote vreugde was de verkoop reeds rond bij de eerste bezoekdag! Dit was voor ons een grote geruststelling met de aankoop van ons appartement in het vooruitzicht.

Wat ons ook enorm is bevallen bij ERA Wonen, is dat de service niet ophield op het moment dat ons huis verkocht was. Zij hebben ons geholpen en meegezocht naar een oplossing om de tijd tussen de verkoop van ons huis en de oplevering van ons appartement te kunnen overbruggen in ons oude huis. Dit was een zeer grote meevaller, aangezien we nu niet meer op zoek moeten naar een 'tussenoplossing'. Wij willen graag het ERA Wonen-team hartelijk bedanken en sterk aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele, correcte, efficiënte en bovenal vriendelijke makelaar!


Heb jij jouw ideale nieuwbouwappartement reeds gevonden en wil jij ook jouw woning verkopen? Ben je benieuwd naar de diensten die ERA Wonen jou kan aanbieden?